Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandviken Legesenter
Kunnskaps ull og handlekraftig
Lege: Sofie Oen SkrevetImøtekommende og lyttende, blir tatt på alvor og er svært handlekraftig. Effektiv og utrolig imøtekommende, ikke som fastleger flest
Fantastisk fastlege
Lege: Swatantra Bharat Tiwari SkrevetJeg har hatt Tiwari som fastlege for både meg og min datter i mange år nå. Han er både flink, lydhør og hjelpsom i tillegg til å være et godt medmenneske. Han nøler ikke med å referere videre om det er noe han ikke kan bistå med selv. Veldig fornøyd
Lege som ikke lytter
Lege: Yarlini Devairakkam SkrevetStyr unna. Hadde henne når jeg hadde ekstrem svangerskapskvalme og hun tok dette ikke alvorlig nok. Jeg klarte så vidt å gå til legekontoret og spydde hele tiden. Hun var frekk og hørte ikke etter. Styr unna!
Ikke engang se på sår som oser veske.
Lege: Swatantra Bharat Tiwari SkrevetGår nå privat for å finne ut om dette må opereres, legen ville ikke se på det engang! Ikke en lege for unge menn som syns ting er flaut og sliter med å komme inn lenge pga flauhet! Skammelig behandling av lege!
Empatisk og flink
Lege: Yarlini Devairakkam SkrevetHun er grundig, og om usikker finner hun raskt ut av det. Henviser ved behov, rett og slett en dyktig lege som får meg til å føle meg vel ivaretatt.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?