Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fana Legekontor
Ser pasienten og henviser kjapt
Lege: Anita Midtun SkrevetEn veldig dyktig lege, som både ser pasienten og lytter. Henviser kjapt videre ved behov. Enkel å komme i kontakt med og svarer veldig kjapt
Profesjonell, høfleg og svært trygg
Lege: Geir Skogland SkrevetSkogland er ein svært god og ansvarsfull allmennlege. Eg fortalde for ca ti år tilbake at far min hadde hatt ein alvorleg sjukdom. Skogland kartla situasjonen for meg og tok årleg prøve for denne sjukdommen. Eg visste ikkje sjølv at han gjorde dette. Konsekvensen for meg var at sjukdommen for mitt vedkommande blei oppdaga på eit tidleg stadium. Det blei då sett inn behandling. Vi snakkar her om livstrugande sjukdom. Eg har opplevd Skogland som profesjonell, høfleg og svært trygg i arbeidet som allmennlege.
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Anita Midtun SkrevetAldri blitt så godt tatt vare på som jeg har blitt hos Anita! Bedre lege skal du lete lenge etter! <3
Trygg og bestemt lege.
Lege: Gunnar Ramstad SkrevetGunnar Ramstad har vært min lege i nærmere 40 år. Han er kunnskapsrik, varm og usedvanlig fleksibel.
Det er vemodig at han nå snart trer inn i pensjonistenes rekker, men jeg unner ham virkelig et godt og velfortjent pensjonistliv.
Jeg ønsker ham alt det beste i den nye tilværelsen.
Anbefales ikke
Lege: Geir Skogland SkrevetEn utatert lege som gjør alt slavisk etter boken, når du snakker med han som pasient eller kunde i hans øye'med skriver han som en journalist på PC'en underveis. Ingen menneskelig kontakt overhodet desverre. Han har greie på medisiner og allmen kunskap, men er desverre fraværende på alle andre plan.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?