Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fana Legekontor
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Anita Midtun SkrevetAldri blitt så godt tatt vare på som jeg har blitt hos Anita! Bedre lege skal du lete lenge etter! <3
Trygg og bestemt lege.
Lege: Gunnar Ramstad SkrevetGunnar Ramstad har vært min lege i nærmere 40 år. Han er kunnskapsrik, varm og usedvanlig fleksibel.
Det er vemodig at han nå snart trer inn i pensjonistenes rekker, men jeg unner ham virkelig et godt og velfortjent pensjonistliv.
Jeg ønsker ham alt det beste i den nye tilværelsen.
Anbefales ikke
Lege: Geir Skogland SkrevetEn utatert lege som gjør alt slavisk etter boken, når du snakker med han som pasient eller kunde i hans øye'med skriver han som en journalist på PC'en underveis. Ingen menneskelig kontakt overhodet desverre. Han har greie på medisiner og allmen kunskap, men er desverre fraværende på alle andre plan.
Ikke en jeg vil anbefale
Lege: Geir Skogland SkrevetEn lege som vil ha gjort unna ting så fort som overhodet mulig, spør egentlig ikke om noe, du føler deg ganske dum der du sitter og legen sitter i kontorstolen, ser på deg og taster inn noe på PCen, ser på deg og jeg har aldri i mitt liv følt meg mere ubetydelig, det eksisterer ikke noe sympati eller empati
Han er veldig mye vekke, har veldig ofte vikarer, så hvis du ønsker en lege som lytter, bruker tid og viser empati, da bør du finne en annen lege. Hvis du bare trenger å ta et blodtrykk ved gjevne mellomrom, da kan du nok bruke han, de aller fleste i resepsjonen er veldig hyggelig, men i alle bedrifter så har du en som skulle ha drevet med noe annet.
Fantastisk lege
Lege: Anita Midtun SkrevetAnita er den absolutt beste fastlegen jeg har hatt!
Hun er lyttende, empatisk, forståelsesfull, varm, og kunnskapsrik. Hun tar deg på alvor, og gir gode råd og informasjon.