Romerike Legesenter DA

Trondheimsveien 84 2040 Kløfta

Siste vurderinger av behandlere ved Romerike Legesenter DA

Fantastisk lege

Lege: Hanna Elsa Nordeide Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med min lege. Hun er veldig snill og forståelsesfull og har hjulpet meg så mye. Jeg har bare gode ting å si om min lege. Hun kan anbefales på det sterkeste. Hele min familie har henne som lege.

Best doctor

Lege: Hanna Elsa Nordeide Skrevet

Dr Nordeide is the best doctor. She is very experienced and highly professional. My whole family has changed to her and are so satisfied. Best ever.

Mye kunnskap

Lege: Hanna Elsa Nordeide Skrevet

Veldig effektiv og kunnskapsrik lege. Ble ivaretatt på veldig fin måte. Mye erfaring. Kan anbefales på det sterkeste.

Fantastisk lege, endelig tilbake

Lege: Maheen Arif Skrevet

Dette er en lege du trygt kan går til, hun lytter, ser deg og tar ting seriøst. Hun er ærlig, sier det hun mener og henviser dit det trengs. Litt ventetid må påberegnes, hun bruker god tid til pasientene sine. Helsesekretærer kan være forsinket i det de skal gjøre, men de har mange oppgaver og derfor tar det litt tid. Det er ikke lenge å vente, de er flinke til gi beskjed om du må vente. Noen ganger må man komme tilbake for prøver, men det er fordi prøvene blir hentet til et tidspunkt på dagen. Har man time etter dette, må man komme tilbake for prøvetaking en annen dag.

Fullstendig amatør og ufin lege

Lege: Maheen Arif Skrevet

Etter en større operasjon skulle jeg fjerne sting hos min nye fastlege Maheen Arif. I første omgang tok hun seg ikke bryet med å hverken sjekke såret eller høre om hvordan jeg har det. Hun sender assistenten for fjerne stingene, men vedkommende var så usikker og nervøs at hun ikke greide å fjerne stingene. Maheen ble tilkalt flere ganger av henne men hun brydde seg fint lite og ba assistenten bare utføre det hun har fått beskjed om. Tilslutt måtte Maheen ordne det selv, men hun ble selv usikker og sa at jeg har fått infeksjon i såret og måtte ta antibiotika. Jeg kontaktet sykehuset og ble umiddelbart innkalt pga operasjon jeg har hatt. De tok blodprøver og sjekket såret, alt var i orden og stingene ble fjernet. De reagerte på hvorfor legen selv ikke henviste videre til sykehuset og at hun heller ikke hadde ført dette i journalen som de kunne kontrollere. Anbefales absolutt ikke henne til noen!