Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helse Pluss Legesenter AS
Meget dyktig og hyggelig
Lege: Anne-Ma Fjell Naterstad SkrevetAnne-Ma er virkelig en fantastisk lege! Hun lytter, tar ting på alvor og følger opp. Hun fremstår som svært dyktig og er flink til å forklare vurderingene sine på en forståelig måte. I tillegg er hun sympatisk og hyggelig, og jeg føler meg alltid godt ivaretatt som pasient. Føler meg veldig heldig som har henne som fastlege, og kan anbefale henne på det sterkeste!
Likegyldig
Lege: Anne Heinriche Deisz SkrevetJeg er ikke en person som går mye til legen. Jeg er jo i utgangspunktet en frisk og rask person, men de gangene jeg har bedt om time så er det stort sett noe som er galt.. Atmosfæren inne på kontoret er kald og det er så vidt hun gidder å gjøre noen undersøkelser.
Eks ble jeg videresendt til spesialist for noe hud problem uten å gjøre undersøkelse. etter flere ukers ventetid på spesialist time fikk jeg beskjed om å smøre på olivenolje.. Med tanke på hvor lang utdannelse det er å bli lege så kunne vel hun bedt meg prøve det?
Jeg bytter fastlege etter å ha hatt henne i snart 6 år. Jeg ber ikke om mye, men å bli tatt på alvor når jeg kommer - det forventer jeg.
Veldig fornøyd
Lege: Marianne Warloe SkrevetMarianne er en veldig vennlig person som utstråler ro og profesjonalitet. Hun tar seg alltid god tid til meg og sørger for at vi diskuterer alt viktige. Forklaringene hennes er veldig nyttige og lette å forstå, selv om jeg er utlending og norsk min ikke er særlig flytende.
Kunnskapsrik og empatisk
Lege: Anne-Ma Fjell Naterstad SkrevetHun har meget god kunnskap om medisinske problemstillinger, og er som person både lyttende og empatisk. Føler meg godt ivaretatt som pasient.
Not helpful
Lege: Marianne Warloe SkrevetShe is not interested in investigating the actual problem and more interested to promote medications like statins, promoting only the pros and without even mentioning even a single side effects. I didn't get any help till now for any of my issues. Trying to change the GP at the earliest.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?