Helse Pluss Legesenter AS

Nattlandsveien 8 5093 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Helse Pluss Legesenter AS

Kunnskapsrik og empatisk

Lege: Anne-Ma Fjell Naterstad Skrevet

Hun har meget god kunnskap om medisinske problemstillinger, og er som person både lyttende og empatisk. Føler meg godt ivaretatt som pasient.

Not helpful

Lege: Marianne Warloe Skrevet

She is not interested in investigating the actual problem and more interested to promote medications like statins, promoting only the pros and without even mentioning even a single side effects. I didn't get any help till now for any of my issues. Trying to change the GP at the earliest.

Dyktig og empatisk fastlege

Lege: Marianne Warloe Skrevet

Har hatt Marianne som fastlege i flere år, kunne ikke vert mer fornøyd. Hun er både faglig dyktig og empatisk, henviser videre ved behov. Leser seg opp og hører med spesialister på områder hun ikke er kjent med fra før. Tar seg god til til å høre på hva du har å si, noe som naturlig nok fører til forsinkelser, men det betyr bare at de før deg har fått like god hjelp. Marianne er den beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Noe ventetid er det på time, men med hastesaker har jeg alltid fått time. Dersom hun ikke er på kontoret har jeg fått god hjelp av kollegaer, det er tydelig at de samarbeider godt!

Veldig misfornøyd med denne fastlegen

Lege: Marianne Warloe Skrevet

Jeg har hatt henne som fastlege i noen år nå. Opplever at hun snakker nedlatende til meg og tar meg ikke på alvor. Henviser ikke når dette er nødvendig og har måttet få andre leger til å henvise til nødvendig oppfølging i spesialisthelsetjenesten. Er mer opptatt av å skrive ut sterke smertestillende enn å komme til bunns i årsaken til problemet. Mye rot og uriktige opplysninger i dokumentasjon hun sender til andre instanser.

Min gode lege gjennom mange år.

Lege: Gunhild Felde Skrevet

Gunnhild Felde har vært min fastlege fra hun startet opp for mange år siden.
Grundig undersøkelse, lytter til mine problemer ,hyggelig ,rolig vesen og tar seg god tid .Dette er vel grunnen til at noen klager på lang ventetid på venterommet -) Hun henviser til andre undersøkelser om nødvendig. Hun har min fulle tillit.