Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryne Legesenter
Super
Lege: Fredrik Paulsen SkrevetDenne legen er helt fantastisk, fullt av oppmerksomhet , empati og lett å snakke med ham, han snakker til deg ikke til datamaskin , han er open og smilende.
Anbefaler slike legen for alle.
Dyktig og imøtekommende
Lege: Tore Henrik Samuelsen SkrevetTore er en svært dyktig, imøtekommende, anerkjennende og jordnær lege. Han gir grundige forklaringer, og tar seg tid til å sjekke opp ting dersom han er i tvil om noe. Han lytter til og tar pasienten på alvor. Ikke spor av arroganse. Han fremstår som genuint opptatt av (og dyktig på) å finne ut av de problemstillingene jeg har kommet med. Denne legen kan jeg virkelig anbefale.
Serviceorientert lege som bryr seg om pasientene
Lege: Tore Henrik Samuelsen SkrevetTore er en fantastisk dyktig lege som hjelper pasientene å diagnostisere deres plager riktig slik at man får best og riktigst mulig behandling. Veldig serviceorientert!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Kirsten Irene Slaattebræk Wessels SkrevetFlink og imøtekomande.Profesjonell i forhold til å vera privat/personleg.
Ikkje snev av arroganse .
Eg har sterk føling av å verta ivaretatt.
Ho er lyttande og som pasient har eg føling av og verta høyrd og det vert tatt hensyn til.
Er privilegert som har henne som fastlege.
God
Lege: Tore Henrik Samuelsen SkrevetGod ,lett å kommunisere med,forståelse,handler,hører etter,tar seriøst tak for å hjelpe er meget fornøyd