Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryne Legesenter
Flink lege
Lege: Fredrik Paulsen SkrevetFøler meg godt ivaretatt av Fredrik. Er kroniker og må alltid ha god kommunikasjon med fastlegen. Det opplever jeg alltid hos ham.
Styr unna
Lege: Hossen Khorasani SkrevetIkke fornøyd med verken lege eller klinikk. Surt personale og en lege som åpenbart har altfor mange pasienter.
Forferdelig opplevelse - styr unna!
Lege: Line Frost Pihl SkrevetKort oppsummert: Denne legen har ikke evne til å se pasientene, er skuffet over at kommunikasjonen og den medisinske oppfølgingen ikke holdt mål. Travel lege med lite tid til å stille nødvendige spørsmål, trekker konklusjoner uten dialog med pasienter som kan oppklare ting (manglende dialog). Føler meg krenket og urettferdig dømt. Gruer meg til å oppsøke lege igjen!
Rigid og lite imøtekommende
Lege: Line Frost Pihl SkrevetOpplever line som en lege med liten tid, manglende oppfølging og endrer mening på avtalt behandling. Manglende tillit og evne til å se pasienten. Anbefales ikke.
Kunnskapsrik og medmenneskelig lege.
Lege: Lars Henrik Bjørnå SkrevetKunnskapsrik og jordnær lege med svært gode kommunikative evner.
Jeg opplever at han setter seg grundig inn i pasientens utfordringer og møter meg med forståelse og helhetlig blikk. I tillegg opplever jeg at han har solid faglig kunnskap, noe som gir stor trygghet som pasient.
Anbefales på det sterkeste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?