Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sundet Legesenter AS
En lege av såppass kvalitet må du lete lenge etter!
Lege: Moammer Iqbal Ahmed SkrevetDr. Iqbal er en meget dyktig lege. Han hører deg ut, sympatiserer, og gir solide råd. Kunnskapsrik er han også!
Psykisk sykdom
Lege: Audun Aalborg-Langhelle SkrevetÅ være psykisk sliten og ha møtt veggen, er vist ikke farlig for denne legen. Sliter man psykisk, bør man ikke gå til denne legen.
elsker han
Lege: Michael Holter Skrevethan er verdens beste og er så god og varm og snill og bryr seg. han hjelper masse og er så snill og god i jobben sin
Meget god lege
Lege: Moammer Iqbal Ahmed SkrevetHan er forberedt på meg og mine sykdommer ved første time hos ham. Han har lest seg opp på alt av info om min helse. Og har satt av en halv time til første konsultasjon! Det har jeg ikke opplevd på mange år at har blitt gjort! Veldig lyttende og opptatt av at jeg skal ha det best mulig både fysisk og psykisk! Beste opplevelse jeg har hatt hos fastlege på ca 20 år! Full pott med stjerner fra meg!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Moammer Iqbal Ahmed SkrevetEn fantastisk lege. Trygg og tar pasienten på alvor.
Følte at han hadde sattseg inn i min situasjon, fra første time. Ser ikke på klokka, og bruker den tiden han behøver.