Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sundet Legesenter AS
Bruk "generell legemiddel" i 10 dager så ser vi.
Lege: Moammer Iqbal Ahmed SkrevetJeg har hatt en del leger i mitt liv pga. flytting. Noen gode, noen helt ok. Jeg kan si med 100% sikkerhet at dette er den mest avvisende legen jeg noen sinne har hatt.
Enhver time jeg har hatt hos denne legen har vært preget av at symptomene mine har blitt bagatellisert og undergravd. I stedet for å ta bekymringene mine ordentlig på alvor, har jeg stort sett fått beskjed om å prøve enkle salver og kremer, og så “bruk dette i 10 dager, så blir det nok bra”. For meg har dette føltes som å bli gjort usynlig, som om jeg ikke blir prioritert eller tatt seriøst.
Jeg har fortsatt problemer med én av tingene jeg oppsøkte ham for, og jeg kommer til å følge dette opp hos ny fastlege.
Siste gangen jeg forsøkte å bestille time, avviste han bekymringene mine helt. Det opplevdes ekstra frustrerende fordi en annen lege tidligere har sagt at dette er noe som bør tas seriøst og følges opp regelmessig.
Jeg er glad på vegne av dem som har hatt gode erfaringer med denne legen, men jeg kan bare beskrive min egen opplevelse: Den har vært skuffende, forvirrende og en stor nedtur.
Håpløst!
Lege: Audun Aalborg-Langhelle SkrevetHadde denne mannen som lege i noen år. Var der sjeldent, men de få gangene jeg var der fokuserte han stort sett ene og alene på vekta mi. Jeg har ingen helseplager knyttet til overvekt, men han prakket omtrent på meg diabetes, noe jeg fremdeles ikke har.
Skal man måtte veies for å få utskrevet en resept?!?
Merkelig type!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Michael Holter SkrevetDr. Holter er den beste fastlegen jeg har hatt! Gir inntrykk av å være svært faglig dyktig samtidig som han er empatisk og omsorgsfull. Flink til å kommunisere og tar seg god tid til å forklare dersom man stiller spørsmål. Svarer raskt på Helsenorge. Dette er en lege jeg trygt kan anbefale.
Arrogant og uhøflig
Lege: Audun Aalborg-Langhelle SkrevetDet var en sjokkartet opplevelse å møte denne legen. Har aldri opplevd en slik oppførsel fra helsepersonell tidligere.Virket helt uinteressert og avbrøt meg hele tiden når jeg forsøkte å forklare hvorfor jeg søkte legehjelp. Følte meg uvelkommen og nedlatende behandlet. Opplevde ikke at jeg ble tatt på alvor. Jeg ble nedbrutt av å være hos denne legen. Styr unna!
Så fornøyd med han som lege!
Lege: Lars-Marius Kaxrud Gudmundsen SkrevetHar mye pasienter, og det er litt ventetid på timer, men når man er på timen så har han god tid til deg som pasient.
Er genuint intr i problemstillinger, og gjør sitt ytterste for å hjelpe, og å finne løsning på det man måtte komme dit med.