Hanadalen Legesenter

Telefonnummer 400 04 498 400 04 4 ...
Hanaveien 17 4327 Sandnes

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Hanadalen Legesenter

Møter kun vikarer der

Lege: Line Ravndal Skrevet

God beliggenhet, god parkering, ikke hyggelig betjening på kontoret, vanskelig å komme gjennom på tlf og SMS fungere dårlig

Verdens beste

Lege: Hanne May Helvig Hetland Skrevet

Har bare gode ord og si om Hanne May. Hun er en fantastisk lege. Veldig snill, kunnskapsrik og sympatisk. Veldig medmenneskelig. Hun hører alltid på hva jeg har å si, og tar seg god tid. Jeg er kjempe fornøyd!

Min favoritt lege. Hun er alltid smilende. Hun tar seg god tid og hvis jeg har flere spørsmål så svarer hun på de.

Lege: Hanne May Helvig Hetland Skrevet

Hun er alltid smilende. Hun tar seg tid og har god kunnskap. Hun tar deg på alvor og henviser hvis vi ber om det. God med barn også.

Veldig fornøyd

Lege: Hanne May Helvig Hetland Skrevet

Hele familien har henne som fastlege og vi er veldig fornøyd med henne som lege. Hun hører på oss, diagnoserer raskt, forklarer hva årsaken til sykdommen er og gir oss tips til hva vi kan gjøre.

Dyktig lege!

Lege: Hanne May Helvig Hetland Skrevet

Hanne May Helvig Hetland tar seg god tid til å både finne ut av hva som er problemet og til å forklare hva som skjer, hvorfor det skjer og hva vi/jeg kan gjøre for å bli bedre. Hun er veldig åpen til hva jeg har å si og lytter effektivt. Aldri opplevd en mer seriøs lege som kan empatisere slik som hun gjør. Hun er også betryggende og hjelper så mye hun bare kan for å finne de rette medikamentene til å gi for eksempel symptomlette.
Eneste ulempen er litt lang ventetid, men det er så absolutt verdt det.
Alt i alt: en utrolig dyktig lege.