Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flekkefjord legesenter
Verste Lege jeg har møtt
Lege: Stig Gøthesen SkrevetJeg opplever dessverre at denne legen ikke lytter til det jeg forteller. Konsultasjonene har ofte føltes uvirklige, og jeg har opplevd en nedlatende tone. Jeg har ikke følt meg tatt på alvor.
Legen har foreslått terapi som løsning uten å foreta en fysisk undersøkelse eller vurdere andre mulige årsaker til plagene mine. Jeg har også blitt møtt med forklaringer om “fantomsmerter”, noe jeg opplevde som lite relevant når kroppen min ikke var undersøkt.
For meg har dette ført til liten tillit og at jeg ikke har opplevd god oppfølging. Min erfaring er at dette ikke er riktig lege for meg.
Vel...
Lege: Stig Gøthesen SkrevetHan kan bli lett irritert hvis han ikke forstår hva du mener.
Er ikke veldig flink til å lytte til pasientene og tar ikke hensyn til hvordan dem føler.
Ikke den beste til å lytte på passienten
Lege: Stig Gøthesen SkrevetJeg opplever at Stig lener seg tungt på statistikk og faglitteratur og hører lite på pasientens personlige plager. Han kunne prøvd å være mer tålmodig og høre bedre etter før han konkluderer eller kommer med anbefalinger. Han har noen ganger husket feil om pasientens historie og hva som er blitt sagt. Vurderingene hans har vært motstridende mot andre legers vurderinger uten at jeg har fått noen god begrunnelse/forklaring. Byttet derfor fastlege.
Meget dyktig men tåler ikke mas
Lege: Stig Gøthesen SkrevetGøthesen er faglig meget dyktig og godt skolert. Han er ikke fremmed for å komme hjem til pasienten på sykebesøk. I det hele tatt så bryr han seg virkelig om pasientene sine. Det som kunne blitt bedre er at han har lett for å ha fokus kun på en av plagene dine hvis du har mange plager. Jeg har følt at han overser andre plager jeg har enn de han selv mener er viktigst. Og han tåler ikke at du maser på han. Ellers er han en meget, meget god fastlege.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Christine Arentz SkrevetChristine er fantastisk 🤩
Man blir sett og tatt på alvor, hun gir inntrykk av at hun alltid har god tid til meg som pasient. Anbefales!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?