Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Holbergsgate Legesenter
Fantastisk fastlege
Lege: Frikk Øverland Bergsli SkrevetDyktig og empatisk lege som lytter og er interessert i å hjelpe. Rask digital oppfølging. Svært tillitsvekkende.
Dyktig, empatisk, snill lege!
Lege: Bilal Yaqub SkrevetVeldig flink, snill lege med god kunnskap! Lytter godt på pasienten, viser empati, god øyekontakt, åpen, hjelper og foklarer godt i timen. Jeg er fornøyd med å ha han som min fastlege. Føler meg behagelig og trygg hos han. Anbefaler han på det sterkeste.
Virker flink og har et behagelig vesen
Lege: Ingeborg Svennungsen Tokheim SkrevetVar der med datter på 3 år med bekymring om komplikasjoner etter gjennomgått infeksjon. Legen virket flink og et behagelig vesen. 5 min etter timen stilte jeg spørsmål i skranken ang. beslutningen som ble gjort på legekontoret etter å ha ringt med far. Opplevde da et oppgitt videreformidlet svar fra legen med antydninger til at jeg ikke klarte å forstå det legen hadde prøvd å forklare meg. Jeg forstår det er slitsomt med urolige foreldre, men en bekymret mor bør møtes bedre enn det.
Beste legen å jeg har vært hos mange
Lege: Frikk Øverland Bergsli SkrevetSå glad for at jeg har en så flink fastlege. Og som ser er mulig å få time hos relativt kjapt. Og er det akutt så er kollegaene også veldig hyggelige og flinke.
Utrolig fin fastlege
Lege: Bilal Yaqub SkrevetEr så glad for å ha han som fastlege , behagelig og omsorgsfull kar som tar seg tid og gjør alt for å løse situasjoner og plager. Dyktig og oppdatert