Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sølvbyen Legesenter AS
Flink og tilittskapende
Lege: Céline Renard SkrevetHar hatt Celine som fastlege siden min forrige lege pensjornerte seg. Også gjennom alvorlig sykdom (kreft). Hun lytter på det jeg har å si. Og kommuniserer tydelig tilbake.
Det jeg tror mange kanskje reagerer på er at hun kan være veldig direkte i kommunikasjonen. Hun går ikke rundt grøten og pakker ikke inn ting. Dersom hun mener at det er ting du selv må gjøre eller at du tar feil. Så sier hun det. Dette er noe jeg personlig setter pris på. Hun er heller ikke redd for å si at hun er usikker eller ikke vet og sender videre til spesialist eller andre leger ved behov.
Bytter aldri lege
Lege: Céline Renard SkrevetDette er en svært dyktig lege som følger opp pasienten ved behov. Sender videre så snart det er grunnlag for dette. Hun jatter ikke med, men er ærlig og rett på. Synes det er flott at jeg veit hun sier det som det er og at jeg kan være uenig med henne uten at forholdet lege/pasient blir dårlig. Hun lytter og forklarer godt . Synes hennes norsk er god
Fantastisk lege
Lege: Visti Hedegart SkrevetDette er en lege som lytter og er god på dialog og tilnærming til symptomer . Anbefales på det varmeste👍😊
Meget dyktig lege
Lege: Céline Renard SkrevetGrundig. Faglig dyktig, samvittighetsfull, tar ansvar, følger opp godt, stoler på henne, stort sett presis, slipper å vente. Samtidig fleksibel i situasjoner som krever det.
ANBEFALES IKKE.
Lege: Visti Hedegart SkrevetUproff. og belærende. Blander inn personlige meninger i konsultasjoner og henviser sjelden/ aldri videre til spesialist, hvis du ikke krangler deg til det.
Jeg står på venteliste hos annen lege, hans oppførsel er uakseptabel.