Åssiden Legesenter AS

Betzy Kjelsbergsvei 263 3028 Drammen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Åssiden Legesenter AS

Grundig & dyktig !

Lege: Anna Duch Skrevet

Bra lege som både ser ig lytter til Pasienten ! Kan virke sur og streng - men er egentlig veldig hyggelig, og omsorgsfull!

Veldig forståelsesfull

Lege: Christine Hesla Høyem Skrevet

Hyggelig og imøtekommen, strålende lege med god innsikt i det meste.
Veldig hjelpsom , også per telefon eller om man kommer innom labben.

Lite tillitsvekkende og forståelsesfull.

Lege: Christine Hesla Høyem Skrevet

Virker egentli ikkje som om ho vil ha pasienter, var veldig nedlatandes og ikkje ville hjelpe til med å løyse problemer.
Ikkje serlig god på komunikasjon og pasientforståesle.
Spydig i fremtoning mot meg som pasient.
Totalt bortkasta å i de heile tatt gå inn på kontoret, kastet berre vekk min egen og arbeidsgivers tid da hun ikke var villig til å gjere noke med det som var problemet.
Gjorde slapp undersøkelse der det virket som om hun ville bli ferdig så fort som mulig.
Kan ikkje anbefalle ho til noken slags jobb der det skal behandles mennesker.

Beste legen jeg har hatt

Lege: Christine Hesla Høyem Skrevet

Hun er Årets Troms doktor og det skjønner jeg godt! Hun forstår alltid hvorfor jeg er bekymret og lytter. Hun møter meg også på et menneskelig plan, ikke bare som lege. Vil absloutt anbefale henne.

Jeg gir fem stjerner og da sier den "meget fornøyd". Men jeg ville sagt superfornøyd!!

Fantastisk flott dame

Lege: Anna Duch Skrevet

Føler jeg virkelig blir tatt på alvor og lyttet til. Hun har satt seg virkelig inn i min problematikk, og vi kan snakke om alt sammen, jeg opplever mye empati :-)