Innstranda Legesenter AS

Mørkvedsentret 17 8028 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Innstranda Legesenter AS

Meget fornøyd.

Lege: John Espen Rohde Skrevet

Er meget fornøyd med Dr Rhode.
Han tar seg alltid god tid, virker svært kunnskapsrik og følger godt opp. Kan trygt anbefale han som lege.

Dårlig!

Lege: Tine Ludviksen Skrevet

Dette er uten tvil den nest verste legen jeg har hatt. Den verste hører til samme legesenter, og det virker som disse to på forhånd hadde gjort seg opp en mening om meg som pasient. Det var totalt umulig å kommunisere med henne, hun virket usikker og i tillegg har hun en egen evne til å få pasienten til å føle seg uvelkommen. Jeg opplevde denne legen som utrolig uprofesjonell, og hun har ekstremt dårlig sosial kompetanse. Vil anbefale alle å styre langt unna denne legen!

veldig flink lege

Lege: Tine Ludviksen Skrevet

Jeg har hatt Tine som fastlege i 2 år nå og er utrolig fornøyd med hun som fastlege.Har ingen ting negativt å si på henne.Hun tar deg på alvor å kan snakke med henne om alt.Hun tar tid til å lytte til problemet enn å bare skyve det unna.Har bare posetivt å si om Tine og angrer ikke et sekund på at hun er fastlegen min.

Norges beste fastlege!

Lege: Gro Merete Reppen Skrevet

Jeg har hatt mange forskjellige fastleger tidligere. Men aldri vært fornøyd, det har alltid vært noe å sette fingeren på. Så fikk jeg Gro Merete!

Ingen er perfekt - Bortsett fra Gro, hun ER den perfekte fastlegen! Hun er faglig sterk på flere felt, hun er nøye, hun er lyttende, hun har humor, hun tar seg god tid. Hun BRYR seg om pasienten sin! Og utrolig nok er det sjeldent hun er på overtid og at man blir sittende lenge å vente. Det har jeg kun opplevd ett par ganger, og det er HELT ok, da vet jeg at noen har trengt henne i mer enn 15 minutter og jeg er glad og takknemlig for at hun gjør det om nødvendig.

Jeg bor godt over en times kjøring unna, men det kunne aldri falt meg inn å byttet fastlege!

Jeg er èn av 900 av Norges heldigste pasienter, for jeg har Gro Merete Reppen og hun ER Norges beste fastlege!

Beste legen jeg har vært til

Lege: Gro Merete Reppen Skrevet

Jeg har mange dårlige erfaringer fra andre fastleger og begynte å gå til privat lege, så fikk jeg etter lang tids ventetid beskjed om at Gro hadde ledige plasser. Jeg var snar med å bytte! Jeg har aldri møtt en så god og forståelsesfull lege i mitt liv, hun tar meg seriøst og forstår meg. Tvers igjennom god.