Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Innstranda Legesenter AS
Effektiv og profesjonell
Lege: Jannicke Fosdahl SkrevetFøler at hun tar meg på alvor. Forklarer med et forståelig språk hva hun tenker. Fikk raskt nye resepter etter å ha sendt elektronisk melding.
Hyggelig lege
Lege: Bård Asle Jørgensen SkrevetFlink lege. Hyggelig og som tar seg til til å høre. Hjalp meg masse med å avklare en kronisk sykdom. Henviste til sykehuset, og fulgte opp sykehuset da de ikke ga tilbakemelding på mine undersøkelser.
Får alltid raskt time. Og fint legekontor.
Veldig hyggelig og flink
Lege: Jannicke Fosdahl SkrevetHar vært innom en del ganger med forskjellige problemer, og hun har god breddekunnskap og gir seg ikke før hun har løst problemet. Har opplevd før å bli behandlet i forhold til ung alder, men Jannicke tar deg på alvor uansett alder. Hun gjør sitt beste for å hjelpe deg, og hvis hun ikke kan hjelpe deg optimalt henviser hun deg gjerne videre slik at du får det beste resultat.
Veldig dyktig
Lege: Susanne Novik SkrevetEn lege som har tid til pasienten og som har masse kunnskap. Dersom det er noe hun ikke kan sjekker hun det opp og gir tilbakemelding i ettertid. Empatisk og veldig forståelsesfull.
Varierende humør, dårlig lytter
Lege: Jannicke Fosdahl SkrevetHar blandede opplevelser med henne. Noen ganger er hun hyggelig, men oftest er hun stresset og uinterressert. Har vært innom en del ganger, men jeg har ikke egentlig fått svar på noe av det jeg har lurt på, annet at jeg bare må vente å se om problemet løser seg av seg selv, og på oppfølgingstimer er hun ikke oppdatert. Dessuten er det lang ventetid, legesenteret reklamerer med time på dagen, men har som oftest måtte vente en uke eller lengre. Er herved på utkikk etter ny fastlege.