Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Christianslund Legekontor
vennlig, vanskelig å kontakte
Lege: Van Tho Nguyen Skrevetvanskelig å få kontakt med. Har bare faks ikke epost. I telefonkøen får man vente på plass nr 2 i minst en halvtime. Vanskelig å fylle i brukerveiledningen som ikke fungerer.
HJEMMESIDEN er lite informativ. Veldig vanskelig å kommunisere med pga opplysninger som er nevnt ovenfor.
Anbefaling:
skaffe epost så at det blir mulig å kommunisere.
Kunnskapsrik
Lege: Ove Kristianslund SkrevetEn god og kunnskapsrik fastlege. Forstår min problemstilling og formidler et løsningsforslag på en god måte.
Flink og hyggelig
Lege: Van Tho Nguyen SkrevetAlltid blid og optimistisk. Hører på meg og hjelper på mange måter. Har gode råd og forslag til behandling.Endel forsinket av og til
Trygg og kunskapsrik
Lege: Van Tho Nguyen SkrevetEn god lege jeg føler meg trygg på. Veldig god på å lytte, tar seg god tid og viser omsorg.Får raskt time.Godt humør og alltid blid.
Kjempekar!
Lege: Ove Kristianslund SkrevetEn flott lege som gjør jobben sin og tar godt vare på deg!
Bestandig tilgjengelig og flink til å sende deg ditt du trenger å komme for å bli sjekket.
Så alt i alt er jeg fornøyd med ham som fastlege og her blir jeg til siste åndedrag.