Christianslund Legekontor

Christianslund alle 4 1613 Fredrikstad

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Christianslund Legekontor

En lege som lytter.

Lege: Ove Kristianslund Skrevet

Etter flere runder med andre fastleger fikk jeg god hjelp samtidig som han forklarte hvorfor jeg slet med mitt problem. Han lyttet og forklarte. Han viser forståelse og tar seg god tid.

Morsomt lege!

Lege: Van Tho Nguyen Skrevet

Byttet lege til Dr. Nguyen! Fantastisk lege!:) skjønner fort situasjonen og tar deg på alvor, samtidig som han er veldig morsom :) Henviser deg videre på utredninger..Veldig fornøyd!

Lege, nå også med humor!

Lege: Van Tho Nguyen Skrevet

Ventetiden er kanskje så som så, men du skjønner fort at det er verdt å vente kanskje de 10 minuttene ekstra når du får kommet inn!

Hyggelig lege som viser forståelse, og som setter seg inn i situasjon.
Er jo også veldig moro å bli møtt av en lege med masse humor, så alt ikke bare er ''sterilt'' og kjedelig! :)

Misfornøyd pasient

Lege: Ove Kristianslund Skrevet

Jeg var misfornøyd etter min første besøk hos Ove Kristianslund. Han så ikke på meg en eneste gang i løpet av de fem minuttene jeg var der, bare stirret i PC-skjermen og plottet inn hva jeg sa. Følte meg ikke hørt, fikk bare en rask resept på smertestillende. Ingen tips til forebygging etc.

Jeg byttet fastlege med en gang jeg kom hjem.

Hverken eller

Lege: Ove Kristianslund Skrevet

Hyggelig og grei, men alt for mange pasienter til å kunne huske den enkelte