Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Riska Legesenter AS
Hold deg unna
Lege: Kjetil Rune Skoge SkrevetHold deg unna! legen tar ikke hensyn til sin pasient. legen bruker mer tid på å søke opp dine bivirkninger på google, en egen kunnskap for å finne ut av dine problemer.
Lite kunnskap?
Lege: Kjetil Rune Skoge SkrevetVirker til å ha svært lite kunnskap og erfaring med psykiske lidelser.
Lite reflektert og dårlig tilnærming til meg som pasient. Formidler pessimisme og svartmaler nærmest fremtiden. (Tross svært gode prognoser)
En forferdelig opplevelse å være hos han. Lite innsikt, manglende kunnskap og fraværende empati. Aldri igjen...
Varierende kvalitet
Lege: Kjetil Rune Skoge SkrevetDenne legen har jeg opplevd både som veldig god og dyktig, men også veldig nedlatende, ignorant og lite kompetent. Jeg opplevde det som om han gjorde narr av meg. Jeg byttet lege da jeg opplevde det som pinlig å komme til Skoge da jeg aldri visste hva jeg kunne forvente meg.
Topp lege med empati og omsorg
Lege: Carl Christian Norberg SkrevetHan skal få være min fastlege sålenge han driver praksis. Om jeg flytter aldri så langt så blir det sånn. Passer på meg og helsen min .Bryr seg virkelig. Men jeg ser jo at man skal ha god kjemi med legen å det har jeg.
Den beste legen jeg har hatt !
Lege: Carl Christian Norberg SkrevetNordberg lytter og virkelig bryr seg om hva du har på hjertet. har hatt han fra jeg ble født lg er våres familie lege! hatt han i 31 år☺️👍
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?