Vestre legesenter

Vestre Strandgate 32 4612 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Vestre legesenter

Fantastisk lege på alle felt

Lege: Ketel Johan Gundersen Skrevet

Utrolig dyktig lege. Faglig sterk, trygg og svært god med mennesker. Ketel skaper umiddelbart tillit, lytter nøye og tar alt på alvor. Jeg kan varmt anbefale å sette seg på venteliste hos ham.

Et års erfaring

Lege: Ketel Johan Gundersen Skrevet

Her har jeg fått diagnosen og vurdering bare av chatgpt.com. Ingen genuint ønske fra legen om å finne hvilken sykdommen ble jeg plaget av ved tydelig, synlige symptomer. Økt irritasjon hos legen ved besøk, da jeg sa at jeg ønsker legens vurdering og at det er ikke nok bare chatgpt.com svar. Fordi at sånn midt på tre chatgpt.com svaret kan jeg søke selv opp hjemme. Byttet.

Spiller ikke på lag

Lege: Ashraf Zohair Mostafa Abu Serria Skrevet

Mistenksom, skeptisk. Kom innom for fibromyalgi og leddbetennelser og han nekter å slutte å snakke om mid tidligere historikk med depresjon og hasj. Prøvde å pushe meg til psykolog mot egne ønsker. Han sa han skulle skrive en god lekeerklæring for AAP også skrev han en dårlig en og jeg fikk avslag. Endte opp med å flytte ut av byen og tilbake hjem hos mor pga dette. Selvfølgelig er han veldig tigjengelig. Han er den eneste fastlegen i Kristiansand med ledige plasser for en god grunn. Anbefales ikke.

Lyttende og flink

Lege: Ashraf Zohair Mostafa Abu Serria Skrevet

Bare gode erfaring med Ashraf (og migreneutredning) Lyttende, undersøkende, henviser videre og følger opp.

Skriver ikke journal og er like god som Google selv

Lege: Ashraf Zohair Mostafa Abu Serria Skrevet

Denne legen har jeg vært borti et par ganger og ble lite trodd eller mistenkeliggjort. Jeg har få gode ord å legge til, han er mye tilgjengelig, men antagelig da bedre leger jobber der.