Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tvedestrand kommune allmenn legetjeneste
Svært kunnskapsrik lege.
Lege: Lars Thorheim SkrevetDyktig, høflig og hyggelig, etter min mening en svært kunskapsrik doktor. Er veldig fornøyd med min fastlege
;O)
Blottet for empati
Lege: Vivian Katrine Persen SkrevetEn forferdelig opplevelse å komme med en mulig skummel diagnose. Null empati, ingen beroligelse, ingen forståelse kun en stresset undersøkelse der alt hastet.
Elendig lege.
Lege: Lars Thorheim SkrevetArrogant lege som ikke tar seg tid til å høre på hva du har å si eller virker til å bry seg om hva problemet er. Snakker i munnen på meg når jeg forklarer problemet og er nedlatende i måten han svarer på. Man føler seg rett og slett liten og dum. Tar også evigheter med å få en time der. Aldri opplevd lignende oppførsel med noen andre leger.
Fastlege som ikke er bra for smertepasienter
Lege: Torstein Værland SkrevetJeg har hatt Torstein værland i noen år nå, vi hadde en kjempefin start. Men etter en stund virket det som ting falt ifra. Han mistet interessen for å hjelpe meg etter jeg gikk igjennom en organ transplantasjon.
Jeg fikk problemer med kroniske smerter, og da fikk jeg hjelp iform av sterke smertestillende. Torstein er ikke i stand til å følge opp utskrivingen av disse. Eller ivareta meg oppi alt som skjer. Så om man er smertepasient ville jeg valgt en annen lege.
Ei veldig dyktig lege
Lege: Nina Rasmussen Eikenes SkrevetNina er ei aktiv lytter, empatisk, tar seg god tid, gir god informasjon og er ei lege som er godt likt av alle 🌼
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?