Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bøler Legesenter AS
Veldig trygg og kunnskapsrik
Lege: Nabil Tareq Saleem SkrevetMøter deg på en positiv måte og tar deg på alvor. Veldig bra på oppfølging og gir deg en trygghetsfølelse.
Genuint opptatt av pasientene sine
Lege: Sunder Sharma SkrevetDr. Sunder Sharma er en helt unik lege. Han er lyttende, grundig og tar seg god tid – også når det betyr at han må jobbe overtid for å følge opp pasientene sine. Det er kanskje tidkrevende, men jeg vil heller ha en lege som bruker den tiden som trengs for å finne årsaken til problemene mine, enn en som ser på klokken etter ti minutter og haster videre til neste pasient.
Jeg har hatt Dr. Sharma som fastlege i seks år, og har vært innom mange leger gjennom de siste tre tiårene. Ingen har vist samme oppriktige engasjement og omsorg. Han er genuint opptatt av pasientenes helse, følger opp, stiller gode spørsmål og sørger for at man føler seg sett og ivaretatt.
Jeg anbefaler Dr. Sharma på det varmeste
Imøtekommende, trygg og grundig
Lege: Fesal Ilyas SkrevetEn trygg, kunnskapsrik og grundig lege. Føler at jeg ble tatt imot av en lege som var opptatt av å gjøre det beste for deg.
Ikke så bra!
Lege: Sunder Sharma SkrevetTar ikke pasienten alvorlig. Sjekker ikke blodprøvesvarene seriøst fra Furst. Sender ikke rekvisijon til andre instanser, som lovet. Har nå måttet byttet fastlege.
Trygg,kunnskapeik
Lege: Andrey Ilichev SkrevetLytter,tar deg seriøs og hjelper deg med det du kommer for
Sender videre til utredig ved behov.Trygg flink lege
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?