Om vurderingeneSiste vurderinger av Odontia Tannlegene Sandvika
Dyktig og trivelig tannlege!
Tannlege: Seo-Ih Jon SkrevetVeldig dyktig og humørfylt tannlege. Gjør tannlegebesøket (som i utgangspunktet ikke er min favorittøvelse) til en lek!
Veldig dyktig tannlege
Tannlege: Seo-Ih Jon SkrevetVeldig dyktig tannlege som er nennsom når hun er inni munnen og faglig flink. Tar seg tid til å forklare hva som er stabilt i tilstanden, god på tannkjøttsykdommer. Virker motiverende å få god pedagogisk forklaring på evt forbedringspunkter på hvordan jeg skal bevare tannhelsen på beste måte.
Den beste behandlingen jeg har fått
Tannlege: Sheeba Kumar SkrevetSheba Kumar utrulig flink tannlege på alle plan. Er så fornøyd med henne. Behandling, rådgiving, pris osvv..
Veldig fornøyd
Tannlege: Seo-Ih Jon SkrevetHar gitt meg god rådgiving og alternativer ved behandling med prisestimat. Er fleksibel på timeplan.
Beste tannlegen vi har vært hos.
Tannlege: Seo-Ih Jon SkrevetVi har flyttet fra Bærum til Telemark, men det er en glede å benytte Odontia i Sandvika, til tross for over to timers kjøretur. Vi kan varmt anbefale Seo-Ih Jon, som er en fantastisk tannlege, løsningsorientert, kunnskapsrik og meget hyggelig person. Vi gleder oss til neste besøk.