Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Konnerud Legesenter
Anbefales ikke
Lege: Shuja Ur Rehman SkrevetFølger ikke opp og hører ikke på pasienten .
Gjør seg opp en egen mening og tar deg ikke på alvor
Sitter å prater inn i en diktafon som er forstyrrende
Snakker uforståelig
Later til å ha veldig dårlig tid
Tar seg veldig godt betalt (unormalt høye satser)
Ikke den riktige for meg
Lege: Samir Alghazali SkrevetHar endelig kommet meg bort fra denne fastlegen. Opplevelsene som gjorde at jeg ikke ble glad her:
1) Da jeg endelig bestemte meg å dra til legen med ryggsmerter som jeg hadde hatt i et år til tross for at jeg prøvde alt fra trening til smertestillende, fikk jeg høre fra Samir: "Jeg har også vondt i ryggen, sikkert verre enn deg".
2) Da jeg kom til legekontoret fordi jeg hadde korona, fikk jeg beskjed om at det ikke var påbudt med munnbind. Da jeg forklarte at jeg var syk og ville ha det på, ristet helsepersonellet på hodet. Det var en del eldre mennesker på venterommet sammen med meg!
3) Jeg foretrakk å bli fulgt opp av jordmor da jeg var gravid. Dette syntes Samir ikke noe om og presset meg ved hver anledning til å ha kontrollene hos han. Det ble kjempe ukomfortabelt, han ville ikke akseptere et høflig nei.
4) Da jeg hadde en glukosetest på legekontoret som gravid, ble jeg veldig dårlig og besvimte nesten på venterommet. Andre pasienter sa ifra om dette, men ingen ansatte kom for å sjekke.
Dette var bare noen eksempler. Har nå byttet fastlege og er utrolig glad for det!
Lager sine egne regler
Lege: Shuja Ur Rehman SkrevetEndrer medisin utskrevet av spesialister uten å forhøre seg med spesialisten eller pasienten.
Lager sine egne regler om hva slags medisiner han kan gi pasient.
Empatisk og fokusert på meg
Lege: Shuja Ur Rehman SkrevetJeg var så heldig å få Ur Rehman som fastlege i Horten. Da han sluttet der for noen år siden, klarte jeg å oppspore ham og satt meg straks på ventelisten på Konnerud. Nå föler jeg meg i trygge hender hos favorittdoktoren min. Jeg kjörer gjerne et par timer ekstra for å oppleve å bli behandlet av en kunnskapsrik og velmenende lege som gjör alt for å gi meg et langt og godt liv.
Veldig hyggelige medarbeidere har han også.
En lege som tar deg på alvor og ser deg
Lege: Shuja Ur Rehman SkrevetHan er utrolig hyggelig, han tar seg tid og er grundig i sine undersøkelser og vurderinger. I tillegg er han kunnskapsrik og hjelpsom.