Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hinnatrekanten legesenter
Verdens beste fastlege
Lege: Stig David Stendahl SkrevetIngen over, ingen ved siden! Føler meg svært heldig som har ham til fastlege. Han lytter, virker oppriktig interessert i å hjelpe, har humor, god formidlingsevne og mye kunnskap. Jordnær og trygg. Er det noe han er usikker på, ringer han kolleger for å høre. Kort og godt den beste legen!
Ikke alle leger liker menneskekontakt
Lege: Jan Robert Johannessen SkrevetDr.Johannessen bør kanskje bruke sin tid på organisasjonssaker innenfor legeforeningen, framfor å møte pasienter av ulike slag.
Han oppleves som uinteressert i pasientenes opplysninger.
Jeg har byttet lege. Glad for det.
Ufølsom og bryr seg lite
Lege: Jan Robert Johannessen SkrevetHatt denne fastlegen lenge, og angrer på å ikke ha byttet tidligere. Ser ikke på deg som pasient, og bryr seg ikke om man har smerter eller liknende. Har flere ganger fått beskjeden: "bare vent litt, så går det over", da jeg allerede har ventet en god stund før jeg gikk til legen i utgangspunktet. Får følelsen av at han lurer på hvorfor man er der i det hele tatt. Ellers er andre på klinikken utrolig flinke.
Ubehagelig, lite sympatisk og arrogant.
Lege: Jan Robert Johannessen SkrevetFøler seg latterligjort etter et legebesøk.
Har valgt flere ganger å gå til privatklinikk istedet for denne legen, til tross for 4 ganger så høy pris.
Dyktig lege
Lege: Line Nyman Rogneflåten SkrevetJeg hadde Lina fastlege på hilsebanken og ålgård legesenter i mange år ck i 15 år.
ei av de beste legene jeg har møtt å jeg har møtt mange!
Tar seg tid, lytter, stiller spørsmål ! En meget dyktig lege og er interessert i å hjelpe alt hun kan. Hun forklarer hva som skjer i kroppen og hvordan skal vi håndtere det
Lina ville virkelig det aller beste for meg som pasient. hu bryr seg om sine pasienter.
Takk for god oppfølging.
Lykke til videre!!:)