Logo for Sentrumklinikken Brain Camp

Sentrumklinikken Brain Camp

Logo for Sentrumklinikken Brain Camp

Om klinikken

Brain Camp AS tilbyr undersøkelse og tilpassing av rehabilitering for mennesker i alle aldre. Brain Camp og Kim Tore Johansen har lang og bred erfaring innen undersøkelse og tilpassing av rehabilitering for mennesker med plager som følge av ervervet hjerneskade, nevrologisk sykdom og nevrologisk utviklingsforstyrrelser. Inkludert plager som følge av traumatisk hodeskade, hjerneslag, multippel sklerose, Parkinsons sykdom, smertesyndrom, og lese- og lærevansker.

Det er de færreste symptomer som er synlige slik som for eksempel lammelse eller spasmer. Majoriteten av symptomene er usynlige, og det er ofte disse symptomene som forårsaker mest utfordringer og begrensinger i hverdagen. Usynlige symptomer inkluderer blant annet svimmelhet, hodepine, konsentrasjonsvansker, nedsatt hukommelse, vansker med eksekutive funksjoner som planlegging og organisering av oppgaver, høysensitivitet til sanseinntrykk, utmattelse, og nedsatt terskel til fysisk, mental og sosial aktivitet.

Hva som forårsaker de usynlige symptomene, kan ofte være vanskelige å forstå seg på da en hovedskade eller hovedsvakhet i hjernene og nervesystemet kan forårsake en dominoeffekt. Dette kan føre til nedsatt kontroll og funksjon i andre deler av hjernen og nervesystemet som forårsaker andre symptomer som ikke er direkte forårsaket av hovedskaden. Vi i Brain Camp mener derfor det er viktig å gjøre en omfattende undersøkelse som ikke bare utfordrer hovedskaden i hjernen og nervesystemet, men også gjøre tester som utfordrer resten av hjernen og nervesystemet for å etterforske om noen av symptomene kan skyldes sekundære funksjonsforstyrrelser som en konsekvens av hovedskaden. Alle våre pasienter blir derfor utredet med en rekke avansert databasert utstyr som nevrovitenskapelig forskning har vist kan avdekke funksjonsforstyrrelser i hjernen og nervesystemet. Erfaringen vår er at når hovedskaden og dens dominoeffekt er ordentlig kartlagt kan man tilpasse mer effektiv rehabilitering.

Vi tilbyr undersøkelse og rehabilitering for både lokale pasienter og tilreisende fra hele landet og utlandet.

Besøk bloggen vår for mer informasjon om hvordan Kim Tore Johansen jobber: www.brain-camp.no.

Eller kontakt Kim Tore Johansen direkte ved å sende mail til kim.johansen@brain-camp.no.

Brain Camp og Kim Tore Johansen kan også følges på:
Facebook
Linkedin

Kontakt

Telefonnummer453 56 681453 56 6 ... Nettsted
Vestre Strandgate 42 4612 Kristiansand S
Vis kart

Bestill time

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(16)
16 vurderinger
Tilgjengelighet
(14)
14 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(16)
16 vurderinger
Service
(15)
15 vurderinger

Siste vurderinger av Sentrumklinikken Brain Camp

Utmerket behandlingseffekt

Kiropraktor: Kim Tore Johansen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg kom til Kim Tore Johansen etter mer enn ett år med påtrengende plager og stor frustrasjon, etter å ha vært hos tre andre nevrokiropraktorer. De tidligere behandlerne hadde oversett de usynlige symptomene mine og kommet med bortforklaringer, samtidig som plagene ble verre og verre.

Imidlertid var Kim annerledes. Takket være hans datadrevne tilnærming, basert på en rekke forskjellige tester, var vi i stand til å avdekke årsakene til plagene mine og forstå hvorfor jeg følte meg slik jeg gjorde. Ved å kombinere manuelle teknikker med den nyeste teknologien har jeg nå en betydelig bedre hverdag og er mye mindre begrenset av mine nevrologiske lidelser. Svimmelheten ble bort, balansen tilbake og gleden i hverdagen.

Kim og resten av teamet på Brain Camp legger stor vekt på hjemmeøvelser, som er både kostnadseffektive og gir pasientene mulighet til å behandle seg selv mellom klinikkbesøkene. Ved periodiske kontroller kan jeg reise til Kristiansand fra Oslo-området for å gjennomgå tester, og deretter setter Kim sammen en ny behandlingsplan som involverer øvelser jeg kan gjøre hjemme. Kontrollene kan deretter gjentas fra alt mellom to og ti måneder, avhengig av hvor langt jeg har kommet i behandlingen.

Alt i alt vil jeg på det sterkeste anbefale Kim og Brain Camp Kristiansand. Deres ekspertise og trygghet har ført til positive resultater.

Takk for god hjelp

Kiropraktor: Kim Tore Johansen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter 11 måneder med store plager av post commotio syndrom og kronisk nakkesleng problematikker, kontaktet jeg Kim Tore Johansen på Klinikk for alle, og fikk raskt tid og et forløp ved han.

Jeg hadde ila 9 måneder tidligere fått 3 hjernerystelser med nakkesleng, hvor jeg ved den siste ble svært hardt plaget.

Symptomene var blandt andre kraftig hodepine, migrene, ekstrem svimmelhet og balanse påvirkning, syn- og koordineringsvansker, kvalme, hukommelse-, konsentrasjon, -og talebesvær, med mm.

Kim Tores forløp, startet med et meget grundig skjema jeg skulle utfylle for historikk, sykdomsforløp og symptomvurdering mm. Dette tok han seriøst og hadde oppklarende spørsmål for en fullverdig overblikk, -det føltes veldig betryggende.

Deretter ble jeg testet gjennom en rekke øvelser for å kartlegge spesifikt hvor -jeg- var ramt, og hadde behov for opptrening.

Kim gjennomgikk resultatene med meg, og hadde en grundig psykoedukasjon i hva og hvordan post commotio og nakkesleng er av en størrelse, og hvordan det påvirker akuratt meg.

Forløpet består av timer til gjennomgang av øvelser, hjemmetrening av det samme, og oppfølgende tester og samtaler.

Kim viser til en enorm høy og spesialisert kunnskap på post commotio og nakkesleng problematikker. Kim ser og forstår viktige sammenhenger og mikro-signaler på jeg ikke har opplevd tidligere behandlere med lignende bakgrunn. Han forklarer og justerer øvelser, som fra gang til gang utgjør viktig forskjell, utvikling og fremgang i mitt sykdomsforløp.
Jar full tillit og tro på at hans spesialiserte evner og ekspertise innen feltet og tro på å bli så frisk som det er mulig, på grunn av Kims arbeid og oppfølging.

Trygg og kompetent

Kiropraktor: Kim Tore Johansen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har problemer med kronisk migrene som gir svimmelhet, samt tilbakefall av krystallsyke. Formen min svinger opp og ned pga. dette. Med hjelp av Kim Tore Johansen blir jeg alltid bedre når jeg har behov for det. Jeg opplever at han bryr seg, og jeg føler meg godt ivaretatt.

Trygg og god Kiroprakter

Kiropraktor: Kim Tore Johansen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fikk time hos Kim etter en gammel skulder og nakkeskade etter et sykkeluhell. Gjennom nøye undersøkelse og behandling fra Kim lagde han et skreddersydd treningsopplegg til meg og jeg merket veldig tidlig en positiv endring.

Trygg, kunnskapsrik og veldig hyggelig

Kiropraktor: Kim Tore Johansen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har ALS og dro til Kristiansand for undersøkelse. Responderte veldig bra, så jeg fikk bli hele uka😉 Følte meg veldig ivaretatt, og kunnskapen han besitter er visst viden kjent. Har hørt fra flere i Oslo at han er den beste i landet på sitt område. Jeg kom hjem med øvelser, som jeg er veldig nøye på å gjøre…så mye at jeg en dag jeg skulle ha fri…tok jeg to stk😅Han er veldig klar og tydelig, sier han ikke kan gjøre meg bra, men at øvelsene kan forsinke prosessen. Nå skal jeg ned igjen, til oppfølging - gleder meg til å treffe han igjen og assistenten hans, Silje som også er veldig flink. Klinikk for alle Brain Camp og nevrosenter anbefales på det sterkeste, noe jeg allerede også har gjort. Skulle bare ønske at nevrologene også kunne sette seg inn i hva han gjør! ALS teamet jeg er medlem av, har blant annet en fysioterapeut og ergoterapeut, og de var veldig interessert i Kim Tore Johansen👏Skal følge det opp på mitt neste møte i ALS teamet👍

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.