ALREK legesenter

Telefonnummer53 00 56 2053 00 56 ...
Årstadveien 17 5009 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved ALREK legesenter

Trygg, empatisk og stødig

Lege: Øystein Kvåle Bakke Skrevet

Jeg har hatt Øystein som fastlege i et par år nå, og kunne ikke vært mer fornøyd. Han har fulgt meg i flere faser i livet, og har alltid tatt meg på alvor. Han oppleves i svært stor grad som lyttende, empatisk, kunnskapsrik og stødig. Samtidig har han et glimt i øyet, og han er lett å snakke med om vanskelige ting. Anbefaler Øystein på det varmeste!

Menneskelige og effektiv

Lege: Øystein Kvåle Bakke Skrevet

En fra beste fastleger som har jeg hatt. Han er empatisk, kunnskapsrik, veldig nysgjerrig, så han går alltid dypere inn i et pasientproblem.
Jeg følte aldri at problemet mitt var uviktig. Han er en lege du kan stole på.

Trygg og dyktig fastlege

Lege: Sondre Hauge Rønning Skrevet

Utrolig hyggelig og svært effektiv. Hører på det jeg sier og jeg har alltid opplevd ham som svært empatisk og dyktig

Empatisk og dyktig

Lege: Karianne Reitan Skrevet

En lege som lytter, bryr seg og viser empati. Det var en ny opplevelse å møte en så empatisk lege! Hun innser også når det trengs en spesialist til å se på saken og henviser når det trengs. Dette gjorde at jeg endelig ble rett medisinert etter sju år med feilmedisinering (forrige lege nektet å henvise). Jeg er veldig fornøyd med å ha fått henne som fastlege!

Beste fastlege i Bergen

Lege: Kjersti Beate Pileberg Skrevet

Har vært hos hun 2 ganger nå pg hun tok seg mye tid, lyttet til hva jeg faktisk sa, uten å interpretere noe inn i det og tok meg seriøst. Har aldri hatt følelsen, at hun prøvde å få meg ut så fort som mulig eller lignende. Føler meg godt ivaretatt av hun og sekreterarene!