Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved ALREK legesenter
Ikke bra
Lege: Marianne Schriwer SkrevetHar ikke empati nâr man trenger hjelp og bryr seg ikke om hva man trenger. Legen mâ klare â lytte og gi râd uten â fà pasienten til â fôle seg nedfôr etter â ha vaert der. Alle kan ha dârlige dager, men legen mâ ikke la det gâ ut over pasientene
Svært god fastlege!
Lege: Sondre Hauge Rønning SkrevetDyktig, respektfull og empatisk i møte med både pasient og pårørende.
Gir raskt tilbakemeldinger på henvendelser og om prøvesvar.
Trist at han nå slutter.
Rolig og grundig
Lege: Sondre Hauge Rønning SkrevetDefinitivt den beste fastlegen jeg har hatt. Enkel å ta kontakt med og følger opp spørsmål med en gang. Jeg opplever at han har tatt de eventuelle problemene mine på alvor. Ville ikke byttet fastlege hadde det ikke vært for flytte.
Kjempetrygg og grundig!
Lege: Marianne Schriwer SkrevetEr utrolig fornøyd med Marianne! Hun har virkelig tatt meg på alvor og føler meg veldig godt tatt vare på. Hun her kan masse og jeg har opplevd at hvis hu ikke kan noe, så undersøker hun det grundig for å hjelpe. Det er ikke vanskelig å forklare til henne ettersom hun lytter til pasientene sine. Meget god og trygg lege!
Fabelaktig lege
Lege: Kjersti Beate Pileberg SkrevetEn helt fantastisk lege som virkelig tar pasientene sine på alvor. Trygg og kunnskapsrik, og en som virkelig gjør at en føler seg ivaretatt.
Både medisinsk kompetanse og empatien står virkelig i høysetet her!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?