Randesund Legesenter

Lauvåsen Hovedvei 1 4656 Hamresanden

Siste vurderinger av behandlere ved Randesund Legesenter

Seriøs, dyktig, yter god sørvis

Lege: Christine Trondsdatter Alme Skrevet

Tar seg god tid, lytter, virker faglig dyktig, er grundig, er omtenksom, gir god oppfølging, henviser videre der det er nødvendig. En lege jeg har full tiltro til.

Dyktig og hyggelig lege

Lege: Christine Trondsdatter Alme Skrevet

Hyggelig og profesjonell lege. Brukte kort tid på å komme frem til beste løsning og var også interessert i å vite om jeg hadde flere ting jeg lurte på uten at jeg trengte å si noe. Følte meg godt ivaretatt.

Suveren

Lege: Runar Nørsett Skrevet

Har hatt Runar som fastlege i mange år. Og maken til fastlege skal du lete lenge etter.

Har en kronisk lidelse som han følger opp så godt som det kan forventes, pluss litt til.

Noen sjeldne ganger kunne jeg ønsket at Runar lyttet litt mer, men det har aldri vært noe problem for meg og har aldri ført til komplikasjoner. Har en sterk følelse av at han til de grader vet hva han gjør og sorterer det han hører.

Sender raskt videre til spesialist.

Noen ganger har jeg hatt akutt behov for hjelp. Og siden Runar jobber på et helsesenter med flere leger blir man tatt hånd om på beste måte av kolleger om han ikke er tilgjengelig. Anbefales på det sterkeste.

Gjør jobben sin

Lege: Ellen Johanne Aas Skrevet

Har brukt Ellen Aas i mer enn 20 år . Jeg trenger ikke en lege som " bestevenn" så hun er effektiv, direkte og gjør jobben sin bra. Flink med "det lille extra" og jeg opplever henne ikke som " kjøpt" av legemiddelindustrien...

Super bra lege!

Lege: Christine Trondsdatter Alme Skrevet

Mget flott, dyktig lege. Blid, hyggelig og gir meg følelse av at jeg får den tiden som trengs for å fremlegge mitt "problem".Tar pasienten på alvor, henviser videre når det er nødvendig. Super lege som jeg er godt fornøyd med. Håper hun blir på legesenteret i mange, mange år!!!!