Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Trekanten Legesenter
God lege
Lege: Cecilie Ylvisåker Wexels SkrevetVeldig fornøyd med Cecilie etter tidligere fastlege gikk av med pensjon. Hun er tydelig og klar, og jeg oppfatter at hun lytter. Har tillit til hennes vurderinger.
Min andre positive review av min fastlege
Lege: Øyvind Kristensen SkrevetØyvind Kristensen har betydd mye for meg, spesielt de siste 3 årene. Jeg er en mann i 40-årene som tidligere gjorde "alt rett", dvs å kjøre strak linje i 100% jobb over 10-12 år, så gikk jeg på en sterk smell.
Jeg ønsker å gi et par subjektive grunner av hvorfor han er så god:
- Veldig god kompetanse på fysiske problemer
- En sjeldent god kompetanse på psykiske problemer, for fastlege å være. Enkelte evalueringer han har gjort, er bedre enn det en psykolog kunne ha gjort.
- Veldig ærlig, ekte og direkte
- Han tar seg tid til pasienten
Øyvind kan virke noe streng, men kanskje handler dette om at han selv er veldig dyktig. Med sin lange erfaring kan han iblant se pasientens behov, før pasienten selv ser det?
Jeg vil anbefale Øyvind til alle som ønsker en empatisk, dyktig, lyttende og høyst kompetent fastlege. Jeg er veldig fornøyd. 100%
Fantastisk lege
Lege: Cecilie Ylvisåker Wexels SkrevetBlir alltid tatt på alvor.
Blir henvist raskt videre dersom hun er i tvil eller ønsker mer informasjon eller jeg trenger ytterligere behandling.
God kunnskap, empatisk og dyktig.
Dyktig fastlege
Lege: Øyvind Kristensen SkrevetBrukt ØK i mange år. Kommuniserer godt og følger relevant opp. Hyggelig. Mestrer fastlegerollen utmerket. Anbefales !
Skeptisk til pasienters egne vurderinger
Lege: Cecilie Ylvisåker Wexels SkrevetHun er lite imøtekommende overfor pasientens egne erfaringer og opplevelser. Kommer raskt i forsvar når det antydes at et spørsmål om helsetilstand og symptomer kan ha flere årsaker enn det hun har erfart i sin praksis. Hun etablerer raskt en avstand til pasienten under en konsultasjon, noe som gjør det vanskelig å etablere en trygg og åpen kommunikasjon.
Undertegnede har hatt svært gode og kompetente leger og behandlere i sitt livsløp så langt. Undertegnedes erfaringer med dr Wexels er ikke blant disse, dessverre. Det er dog mulig at kvaliteter som savnes kan utvikles over tid. Det vil sannsynligvis kreve veiledning og tett oppfølging.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?