Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Trekanten Legesenter
Skeptisk til pasienters egne vurderinger
Lege: Cecilie Ylvisåker Wexels SkrevetHun er lite imøtekommende overfor pasientens egne erfaringer og opplevelser. Kommer raskt i forsvar når det antydes at et spørsmål om helsetilstand og symptomer kan ha flere årsaker enn det hun har erfart i sin praksis. Hun etablerer raskt en avstand til pasienten under en konsultasjon, noe som gjør det vanskelig å etablere en trygg og åpen kommunikasjon.
Undertegnede har hatt svært gode og kompetente leger og behandlere i sitt livsløp så langt. Undertegnedes erfaringer med dr Wexels er ikke blant disse, dessverre. Det er dog mulig at kvaliteter som savnes kan utvikles over tid. Det vil sannsynligvis kreve veiledning og tett oppfølging.
Kunnskapsrik og tett oppfølging
Lege: Cecilie Ylvisåker Wexels SkrevetRask og grundig analyse av 'problemet' man kommer med
Godt forberedt. Har lest seg opp på historikk før jeg kommer
Rask oppfølging på prøvesvar
Rask til å innvolvere spesialisthelsetjensten når nødvendig
Raske svar på henvendelser via Helsenorge
God dialog, skaper trygghet for utrygg pasient!
Bra
Lege: Guro Nymann Vangen SkrevetImøtekommende og faglig dyktig fastlege. Hun lytter og tar meg på alvor. Hun henviser videre dersom det er behov men også etter mitt ønske.
Kunnskap og handlingskraftige
Lege: Øyvind Kristensen SkrevetSvært god kommunikasjon og treffer på godt med behandlingen. God tilgang til anbefalte spesialister for behandling.
Uvurderlig og uendelig dyktig
Lege: Øyvind Kristensen SkrevetDette er den beste legen jeg har hatt , han har støttet meg mellom de vanskelige periodene livet mitt til og med ringt på egentid for og høre hvordan det går, utrolig empatisk menneske, han er drivende dyktig i jobben sin og vil bare kalle han uvurderlig i mitt tilfelle , vet ikke hvordan det hadde gått med meg helt ærlig uten han i ryggen ,og stiler opp for meg på alle områder i mitt team jeg har rundt meg. Han er. Både snill og god streng når han trenger👍