Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Trekanten Legesenter
Sympatisk og flink
Lege: Astri Marie Albech Dolva SkrevetHun møter meg med respekt og gir ikke uttrykk for faglige sperrer når jeg uttrykker hva jeg vet og kan. Hun gir da uttrykk for sitt syn i saken, og er stadig mottagelig for innspill. Veldig godt å bli møtt med tillit og å bli hørt. Henviser gjerne videre for å få klarhet i et spørsmål. Flinke folk i resepsjonen som ordner time raskt hvis jeg uttrykker behov for det, ellers tålbar ventetid.
Sikkert flink, men ikke med psykiske problemer
Lege: Øyvind Kristensen SkrevetVar hos han en gang for endel år siden når fastlegen min hadde ferie og aldri mer.
Usympatisk, jeg følte med ikke komfortabel.
Møtte min udømte voldtektsmann på gata, fikk en psykisk knekk og måtte ha en sykemelding. Husker godt han spurte spørsmålet "Ja, grein du mye da?"
Unngå Kristensen om du har psykiske problemer.
Trygg og omsorgsfull
Lege: Astri Marie Albech Dolva SkrevetHar hatt Dr. Dolva som fastlege nesten 20 år. Har alltid fått hjelp og jeg føler hun ser meg.
Hun har hjulpet meg gjennom tøffe tider og gitt gode råd.
En middelmådig lege
Lege: Øyvind Kristensen SkrevetHan hilser ikke på en god måte når du kommer. Vanskelig å oppnå blikkkontakt med ham. Leser på PC'en når han snakker. Han fremstår til tider som en dårlig lytter og kan, etter min erfaring, derfor komme på feil spor. Hvis jeg som pasient ikke hopper over på hans spor, taper han tilsynelatende interesse i meg som pasient. Jeg har fått en helt annen respons hos ny fastlege. Det har medført henvisninger til spesialleger og deltakelse i nye behandlingsopplegg. Det er slett ikke alt som er galt, men det er potensiale for forbedringer.
Middels fornøyd
Lege: Guro Nymann Vangen SkrevetDenne legen er korrekt, tar ting seriøst og gjør det hun skal. På den andre siden er hun kald, uempatisk og ganske sur, ikke en lege du har lyst til å gå til om du ikke absolutt må.