Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lund Legesenter
Fantastisk fastlege
Lege: Sebastian Bø SkrevetHar hatt Sebastian som fastlege hele ungdomstiden. Han er alltid utrolig godt forberedt og omgjengelig. Veldig imøtekommende, forståelsesfull og forklarende (på en ikke-legete og forståelig måte).
Alle burde ha en fastlege som Sebastian. Byttet pga flytting (studier), men skal helt klart kjempe meg inn i hans rekker igjen når jeg returnerer.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Ebba Margareta Kåss SkrevetFøler meg godt ivaretatt. Behagelig, forståelsesfull , god oppfølging og rask med tilbakemeldinger. Og, ikke minst ha ro og tid til deg.
Kunskapsrik
Lege: Christoffer Hæstad SkrevetLett å forholde seg til - alltid godt humør. Det tar veldig kort tid å få time.
Også resten av personalet på legesenteret er helt topp.
Dårlig og useriøs
Lege: Svein Øivind Thomassen SkrevetThomassen har ekstremt lite tid til pasienten, handler om å få deg fortest inn og ut. Tar ikke problemene på alvor og bagateliserer. Eventuelt setter han deg på medisiner uten ordentlig oppfølging eller sjekket opp i problemet. Lite kunnskap. Enten har han blitt lat med årene eller så er han bare en ekstremt dårlig lege.
Trygg og troverdig
Lege: Christoffer Hæstad SkrevetChristoffer har været utrolig hjelpsom for meg i gennem en tøff tid med hjerte svigt
Det var han som fant problemet og har fulgt op på meg hele veien igennem