Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lund Legesenter
Fantastisk lege
Lege: Ingrid Vik Tollefsrud SkrevetHusker den første timen jeg hadde på Lund legesenter og hun var vikaren til fastlegen min, ville bytte til henne men kunne ikke finne hun på lista. Hun har blitt en fastlege nå og vi har byttet med en gang. Kjempe flink til å høre på pasienten og med å vise omsorg. Bagatelliserer ikke det du sier og ignorerer ikke forslag fra pasienten om hva kunne gjøres, men tenker gjennom og gir tydelig svar.
Anbefaler.
Føler meg ikke hørt eller sett
Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal SkrevetHar hatt Lisa som fastlege i over 1 år, dog kun hatt vikaren hennes frem til nylig. Vikaren var praktfull og følte meg sett og hørt hver eneste gang. Mitt førsteinntrykk var egentlig veldig positivt, helt til jeg begynte å ta opp det jeg kom til legen for. Følte meg verken sett eller tatt seriøst, og mine tanker og behov ble skjøvet til side. Har hatt behov for ny legetime den siste tiden, men har unngått det fordi jeg gruer meg til å møte henne igjen.
Seriøs og flink
Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal SkrevetHar hatt Lisa som fastlege i 2-3 år, og har vært veldig fornøyd. Må dessverre bytte lege nå ettersom jeg flytter til en annen by, og er redd jeg ikke kommer til å få en lege jeg føler meg så trygg på som henne igjen. Har aldri opplevd at mine problemer har blitt avfeid, og føler meg trygg på at hun hjelper meg. Kan anbefales på det sterkeste!
Profesjonell og empatisk lege
Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal SkrevetHar hatt Lisa som fastlege i flere år nå og er veldig fornøyd. Hun har tatt meg og mine plager serriøst, og har alltid henvist videre dersom plagene tilsier det.
Kroniske plager har blitt tatt på alvor, og hun lytter til og tror på pasienten.
Første gang jeg var hos henne med psykiske plager følte jeg meg ikke tatt på alvor. Etter at jeg var kommet inn i DPS var hun derimot veldig behjelpelig og tok mine psykiske plager på alvor.
Dersom du har en akutt plage er legen veldig tilgjengelig, og så lenge du ringer inn på morgenen får du time samme dag.
Imøtekommende, empatisk og ikke minst dyktig
Lege: Lisa Helene Øgrey Brandsdal SkrevetMøtte Lisa som årsstudiumstudent i krsand. Dette var på den tiden jeg viste mine første symptomer på moderat ME (som nå er fastsatt av annen spesialist). Lisa lyttet, tok de prøvene som måtte tas og var åpen om at hun tenkte høyt at dette kanskje kunne være ME. Første lege som har hørt på min historie og tatt meg på alvor når jeg har vært fortvila uten å skylde på overvekt. Desverre måtte jeg bytte lege før diagnosen ble satt. Det er ikke sikkert at Lisa vet mye om sykdommen ME spesefikt, men hun er en av de FÅ legene som virker villig til å lære og imøtekomme pasientene sine på best mulig måte. Desverre for Lisa så er ikke helsesekretærene på dette legekontoret de mest imøtekommende.