Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lund Legesenter
Verdens beste lege!
Lege: Sebastian Bø SkrevetDyktig, profesjonell, snill og bryr seg virkelig om sine pasienter.
Den beste legen jeg vet om rett og slett.
Trygg og kunnskapsrikt
Lege: Christoffer Hæstad SkrevetVeldig god å samarbeide med. Fikk alltid svar og hjelp til det jeg hadde behov for. Effektiv og følger opp.
Anbefales ikke
Lege: Ebba Margareta Kåss SkrevetHun manglet det medmenneskelige hver gang jeg var hos henne. Imponerte ikke. Du føler deg lite komfortabel med henne, lite trodd å skuffet! Slik skal det ikke være. Men hun smilte fint.
Omsorgsfull, sympatisk, humørfull og lyttende lege.
Lege: Sebastian Bø SkrevetJeg får alltid følelsen av å bli tatt godt vare på ved besøkene hos ham. Det er lett å være åpen mot ham og han tar den tiden han trenger selv om venterommet er fullt. Det kunne gjerne vært bedre adkomstmuligheter og parkering ved Kirkeveien 4.
Styr unna!
Lege: Svein Øivind Thomassen SkrevetLite hjelp å få, både av lege og sekretærene.
På dette kontoret er det en mindre hyggelig atmosfære, og kommer rask til å oppdage at her skal du helst ut igjen av døren, før du har kommet deg inn. Pengene teller, lokaler, fraværende nettsider og mistrivdes ansatte bærer kraftig preg av dette!