Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Moelv Legesenter
Norges beste fastlege
Lege: Bjørnar Holm SkrevetTror jeg kan si den beste fastlegen dette landet har. Utrolig dyktig men sender alltid pasient videre er det noe han tviler på. Som andre har sagt så er han meget presis og bestandig blid og med en god kommentar på lur. Jeg bytter aldri ut Bjørnar Holm som lege
Kjempe doktor uten like :))
Lege: Bjørnar Holm SkrevetLytter, tar deg på alvor, stiller opp, han er veldig god på det at han henviser deg til spesialist, i stedet for og bare ta en avgjørelse sånn som veldig mange leger gjør, har jeg inntrykk av og det blir feil...
Åsså får man en følelse av at han virkelig tar deg på alvor, et inntrykk av at han vil ha ''DEG'' frisk.
Anbefales ikke!
Lege: Guro Havig SkrevetVirker ukomfortabel med å omgås folk,dårlig kommunikasjon både verbalt og non-verbalt,så lege er byttet for lengst! Hun drar kjappe og ukorrekte slutninger og hører ikke etter hva jeg som pasient sier. Fremstår som faglig svak.
Lyttende og flink lege
Lege: Bjørnar Holm SkrevetEn dyktig lege som lytter til pasientene sine og som søker videre bistand når det er nødvendig. Meget sympatisk og en snert av humor er alltid godt å ha med seg.
Dårlig lege
Lege: Guro Havig SkrevetIkke mye hjelp og få av denne dama!
Sur og arrogant.