Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søgne Legesenter
Lite profesjonell
Lege: Hilde Vaiva Tonstad Brogaard Skrevet- Usikker på hennes kompetanse, og fremstår som lite tillitsvekkende i sine vurderinger
- Opplevd upassende og avvisende kommentarer ifm spørsmål om behandling
- Ustabil ifm tilstedeværelse, og timer kan bli avlyst på kort varsel grunnet fravær
Beste legen
Lege: Inger Moi SkrevetInger er bare nr 1.Og nå skal hun slutte etter 3 mnd😢.Hun er sjelden.Du blir sett,hørt for den du er.Knallgod lytter.Flink på alle måter.Skryt...skryt.....skryt!!!!!
Imøtekommende
Lege: Lars Marius Andersen SkrevetViser omsorg når jeg er der. Å får meg til og føle meg 10kg lettere. Jeg blir sett og hørt, og han viser god kunnskap på sitt felt.
Har gode råd i tillegg, som settes pris på.
Skuffende
Lege: Frode Lohne SkrevetFremstår som overlegen og lite interessert i meg som pasient og mine plager, framfor å faktisk lytte og være hjelpsom. Det er vanskelig å føle seg trygg og ivaretatt.
Veldig skuffende.
Den beste
Lege: Dag Sigmund Ringen SkrevetFikk nok av tidligere lege og byttet til Dr. Ringen. Er så fornøyd! Hvis du vil ha en lege som stiller opp når det gjelder - må jeg få anbefale Dag Sigmund Ringen på det sterkeste. Erfaren, nøye og utrolig grei mann. Gang på gang ordner han opp, henviser og behandler, på en forbilledlig måte. Håper aldri han slutter.