Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søgne Legesenter
Kjempehyggelig og sympatisk lege
Lege: Lars Marius Andersen SkrevetHan tar seg god tid, tar deg seriøst og sjekker opp det han eventuelt er usikker på. Veldig fornøyd med han!
ikke god lege
Lege: Tore Høyem Skrevetjeg brukte denne legen ca 3mnd da byttet jeg tvert.det var ingen god lege for meg.jeg prøvde å forklare ting men lite forståelse.
Anbefales ikke
Lege: Lars Marius Andersen SkrevetDårlig til å kommunisere med både barn og voksne. Pinlig stillhet. Arrogant. Tar for lett på jobben sin og de fem gangene jeg har vært hos han, har jeg egentlig bare følt meg helt hypokonder etterpå. Undersøker kun det han må, og undersøker aldri mer. blir bedt om gå uten å få hjelp. Anbefales ikke!
Den absolutte beste legen.
Lege: Camilla Hunderi SkrevetFull av empati, varme og imøtekommende. Lytter og tar seg tid til pasienten. Ser pasienten som hele mennesket. Dyktig på oppfølging, medisinsk og menneskelig behandling.
Har hatt han som fastlege så lenge jeg kan huske, absolutt å anbefale.
Lege: Tore Høyem SkrevetJeg har hatt han som fastlege så lenge jeg kan huske og må si at han absolut er å anbefale. Tar seg alltid god tid, og det føles aldri som at han prøver å bli ferdig med deg fortest mulig. Merk dog at han ofte kan være litt forsinket, men dette gjør ingenting. Han sitter ofte med hendene på tastaturet og øynene på skjermen, men han lytter samtidig bra og får med seg hva som sies, så dette er absolutt heller ikke et problem. Skal noe forklares så vender han sin fulle oppmerksomhet mot deg.
Han forklarer symtomer og sykdommer på en dekkende, men også lett forståelig måte, noe som er utrolig bra evne. Han er også flink til å sende deg videre til spesialist hvis det er noen som ligger utenfor hans kompetansefelt.
Hvis det ikke er noe som haster kan det noen uker for å få time, men dette er selvfølgelig ikke uten grunn. Er det noe som har hastet har det aldri vært et problem å få time raskt. Jeg har aldri hatt noe komplekts eller alvorlig sykdombilde, men som allmennlege har han tjent meg utrolig bra. Anbefales på det sterkeste.