Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Os Allmennpraksis DA
Hører, men lytter ikke……
Lege: Anette Hetlevik SkrevetLegen kom med egne forklaringer, på problemstillinger som ikke var relevant. Jeg ønsket tallverdi på mine blodprøver, for å kunne følge med på evnt endringer. «Ca» var svaret, og forklaringer som var verdiløs - for en kunnskap jeg selv har hatt i 30år.
Men; hun blir sikkert bedre med tiden!
Imøtekommende og dyktig
Lege: Lars Emil Aga Haugom SkrevetFlink lege som lytter til pasientene. Gikk pent og pyntelig gjennom sjekklistene.
Hadde alle offshore legene vært like nøyaktig, hadde det nok vært tryggere offshore.
Bruker god tid
Lege: Lars Emil Aga Haugom SkrevetVeldig greit med en lege som tar seg tid til å gjøre de undersøkelser som trengs.
Greit å få sjekket alt i stedet for å bruke fastlegen.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Thomas Aleksander Paulsen SkrevetJeg er veldig fornøyd med fastlegen min,han tar seg tid til å lytte og gir gode forklaringer på en forståelig måte.han er grundig,imøtekommende og viser genuin interesse for hvordan jeg har det.jeg føler meg alltid godt ivaretatt og trygg under konsultasjonene, det er lett å kommunisere med han,og han tar både små og store helseplager på alvor.oppfølgingen er god,og jeg opplever at han bryr seg.det betyr å ha en fastlege man kan stole på.jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og anbefaler han til andre.
Flink og trygg lege
Lege: Thomas Aleksander Paulsen SkrevetFlink lege som alltid er tilgjengelig og tar seg tid til pasientene. Svarer raskt på henvendelser digitalt. Tar seg god tid til alt man kommer med, men det gjør også at man må regne med å vente litt før man får komme inn