Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Førde Legesenter
Midt i fatet...
Lege: Jens Christian Faber-Rod SkrevetJeg ønsker å bytte fastlege fra Jens Christian Faber-Rod. Jeg opplever at legen har endret seg etter at han ble fast ansatt, og at han enkelte ganger bagatelliserer symptomer eller sykdomsbildet, for eksempel ved å prate eller spøke det bort. Jeg opplever også at han blir raskt irritert eller oppgitt ved mer inngående spørsmål. Jeg hadde svært god erfaring med min tidligere fastlege før jeg ble tvangsflyttet til Jens Christian Faber-Rod, og ønsker nå å bytte tilbake eller til en annen fastlege.
Lite forståelse
Lege: Ola Arne Hjelle SkrevetFlink med fysisk sjukdom. Lite forståelse for psykisk sjukdom, og "usynlige" sjukdommer. Vansklig kommunisere med rundt dette
Flink til å følge opp, grundig, lytter og kunnskapsrik
Lege: Ragnhild Løvø Nesje SkrevetRagnhild er en utmerket fastlege som er veldig god på å følge opp. Hun er grundig og lytter på alt man skal ha å si. Og hun er veldig kunnskapsrik! Anbefales! :)
Nå når Ragnhild har vært i permisjon har jeg hatt fastlegevikar Olav Sagen Hallberg. Og han også er en utmerket fastlege og jeg vil bruke de samme ordene om han som jeg skrev om Ragnhild over!
De er 2 fantastiske leger som er omsorgsfull og vil det beste for pasientene!
Sur og gretten
Lege: Svein Welle SkrevetFel på å avbryte, hisser seg lett opp.
Anbefaler ikke han her.
Velg heller noen andre.
Min opplevelse var ikke god.
Anbefales.
Lege: Nasir Ahmed Hussein SkrevetEn god fastlege som tar seg tid til å besvare t.o.m. etter åpningstid. Sender henvisning når det er behov. God oppfølging av hva en sliter med, føler godt ivaretatt som pasient.