Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vågsfjord Legesenter
Fantastis
Lege: Marianne Valhovd SkrevetBeste legen jeg har hatt og har måttet benytte fastlegen veldig mye siste årene grunnet sviktende helse, men hun stiller opp hele veien og hjelper meg med det jeg har og kommer med forslag og ting som gjør sik at jeg føler meg veldig i fokus og forstått. Glimrende lege som det burde funnes flere av. Takk for all hjelp :)
Nedlatende lege
Lege: Brynjulf Dag Johnsen SkrevetHan er hånlig og nedlatende, og har store fordommer.
Både og.. lytter dårlig og viser ikke tillitt til pasient
Lege: Brynjulf Dag Johnsen SkrevetVar i mange år en god lege, men virker i den senere tid og ikke "fulgt" med på hva som faktisk tidligere har blitt gjort. og virker som en ikke tar en alvorlig..
Den beste.
Lege: Ann-Kristin Engstad SkrevetAnn-Kristin har vært min fastlege så lenge hun har vært på Sama legesenter. Selv om jeg flyttet,kunne det aldri falle meg inn og bytte lege. Hun ser personen bak en sykdom. Hun lytter,forstår og gir seg ikke før hun finner rett behandling.
Kan på det sterkeste anbefale henne til andre pasienter.
En fantastisk lege med et stort hjerte for andre.
Er heldig som har akkurat denne legen
Lege: Ann-Kristin Engstad SkrevetViser stor mellommenneskelig forståelse, faglig dyktig og har en pos. autoritet
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?