Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grimstad Legesenter
empatisk lege
Lege: Stian Flo SkrevetHan tar seg alltid tid til å høre på meg, viser empati og forståelse av sykdom. Det er kort tid til å få time.
Beste legen
Lege: Marianne Larssen Rea SkrevetMarianne er en veldig omsorgsfull og behagelig lege. Har aldri møtt noen så dyktige og fantastiske i helsebransjen. Selv i en hektisk hverdag klarer hun å svare deg på det du lurer på.
Anbefales
God lege
Lege: Liv Inger Fosli Sødal SkrevetJeg synes Liv Inger Sødal er en god lege. Jeg opplever at hun lytter og tar seg tid til å høre det jeg har å si. Hun er mild og rolig.
Bra lege
Lege: Liv Inger Fosli Sødal SkrevetSom ser mennesket som sitter på kontoret. Opptatt av hvordan en har det å gir tid om nødvendig, selv om hun ligger etter med listen og har det travelt.
Ser deg som et helt menneske
Lege: Marianne Larssen Rea SkrevetMarianne er en helt fantastisk fastlege. Hun har et mildt og medfølende og respektfullt vesen, om man føler seg tatt på alvor av henne. Om man tar opp noe hun ikke kjenner så mye til, undersøker hun saken, framfor å si at problemet er innbilt e.l. Hun ser pasienten som et helt menneske, og skriver ikke bare ut medisiner, men tar opp temaer som trening, kosthold og sosiale forhold. Hun spør nesten alltid om det var mer jeg ville ta opp, selv om timen egentlig er over, og skynder meg ikke ut.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?