Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Øya Legesenter
Trygg, tydelig og omsorgsfull
Lege: Cathinka Thyness SkrevetJeg har opplevd Cathinka som en svært dyktig fastlege. Jeg har over lengre tid ikke følt meg ivaretatt i helsevesenet, men etter å ha byttet til Cathinka som fastlege, føler jeg endelig at jeg har blitt møtt på en ordentlig måte og tatt på alvor. Jeg føler at Cathinka gir plass til meg som jeg er, og opplever henne som tålmodig, rettferdig og omsorgsfull. Mens jeg tidligere har følt meg overkjørt og avvist hos andre behandlere, har jeg motsatt opplevelse hos Cathinka. Jeg føler meg trygg og ivaretatt. Jeg opplever Cathinka som ikke-dømmende og åpen, og en som genuint ønsker å møte pasientene sine der de er. Hun er også veldig tydelig på hvilke rammer hun har for timene hos henne, som er fint.
Veldig god lege
Lege: Lendite Morina SkrevetKom med en syk barn som har ventet lenge for vurdering utenfra "dere har et virus" helt vanlig. Barna fikk en grundig undersøkelse og legen tok seg god tid til vurdering.Veldig hyggelig lege og.
Overlegen og nedlatende
Lege: Cathinka Thyness SkrevetBle møtt med overlegenhet og null respekt på konsultasjon hos Cathinka for 6 mnd siden. Byttet lege på flekken.
Mangelfull behandling
Lege: Sharon Lovett SkrevetFikk ikke ta infeksjonstesten jeg trengte, som er helt legitim og som jeg har fått før. Insisterte heller på å gjette den mest ufarlige diagnosen og behandle deretter uten å vite sikkert, selv om jeg insisterte på å ta test. Følte meg overkjørt og utrygg mtp. sykdom/behandling. Er glad dette ikke er min fastlege.
En fantastisk lege
Lege: Sharon Lovett SkrevetHun er en flink, dyktig, snill, hjelpsom og omtenksom lege! Hun tar alltid pasientene sine på alvor. Jeg vil ikke bytte til en annen lege – jeg ønsker å beholde henne som min lege for alltid.