Lundamo Legesenter

Bruavegen 50 7232 Lundamo

Siste vurderinger av behandlere ved Lundamo Legesenter

Anbefales ikke

Lege: Martin Lynggaard Germann Skrevet

Har hatt min første time med Martin da jeg nettopp bytte fra annen lege som ikke vil hjelpe meg med noe av det sliter med. Møtte opp der med åpent sinn, men oppdaget straks at dette var enda dårligere enn det jeg bytta fra. Har en del ting jeg trenger hjelp/oppfølging med. Fortalte han min første ting jeg ville ha hjelp med. Han bare satt der og lyttet. Da jeg hadde fortalt så ble han bare sittende å se på meg. Hele besøket endte i at jeg måtte si at han skulle henvise meg videre. Var jo ikke bedre at han snakker litt uforståelig danks og snakket uklart :) Så er vel bare å finne en ny lege igjen.

Hyggelig, men ikke en god fastlege for meg

Lege: Kjersti Øksnes Dalheim Skrevet

For min del har ikke Kjersti vært et godt valg. Hun er hyggelig og har en rolig fremtoning, men opplevelsen jeg har hatt som pasient er at hun har gjort seg opp en mening før du har kommet inn døra. Stort minus at hun selv sier at hun ikke leser journal før time. Etter noen timer hos henne blir jeg usikker på om hun i det hele tatt har lest i den. Virker mer opptatt av å prate om ting som ikke har noe med det du har bestilt time for. Dårlig på oppfølging.

Saklig og konstruktiv

Lege: John-Erik Hansen Skrevet

Han har en imøtekommende måte å kommunisere på. Jeg har et sammensatt sjeldent sykdomsbilde og han på kort tid satt seg inn i hva dette går ut på og hvordan det må behandles. Følger opp etter hver legetime med det vi ble enige om. Han er til å stole på, og en gullkantet befrielse fra tidligere fasglege på Melhus som måtte pushes titt og ofte. Har lite ventetid før ny timer er tilgjengelig, og som alle andre leger litt ventetid før vi slipper inn, men den tiden er bare å utnytte og fokusere på hva som skal sies og gjøres.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Marte Kristine Haakerud Aasen Skrevet

Tar pasienten på alvor. Effektiv og nøysommelig. God å snakke med. Problemløsningsorientert. Anbefaller henne.

Arrogant, virker negativ og uinteressert

Lege: John-Erik Hansen Skrevet

Har nettop byttet til denne legen pga nærmere der jeg bor. Jeg var der for første gang og da ventet jeg i ca 40 min før jeg kom inn til timen min. Han virker veldig uhjelpsom og negativ. Prøver ikke å finne ut hva som feiler meg eller generelt om meg. Han fikk journalen min fra forrige legekontor, men likevel misforstår han og det virker som han ikke er interessert i pasienten. Da jeg ventet på venterommet for timen min så gikk han forbi meg fram og tilbake minst 6 ganger uten å gi et lite blikk, smil eller hei. Jeg valgte denne lege pga det var ikke andre som var ledig. Angrer på det. Og gruver meg til neste legetime. Dårlig opplevelse.