Lundamo Legesenter

Bruavegen 50 7232 Lundamo

Siste vurderinger av behandlere ved Lundamo Legesenter

ok

Lege: Ragnhild Skipnes Haugen Skrevet

Ragnhild er ok , men hva hjelper det når hun ikke har vært på kontoret på flere år ? Hennes vikarer er altfor unge og ikke spesielt hyggelige på psykisk helse og vanskelige livs situasjoner. Har fått nok av hele trioen og skifter nå til en mannlig lege !

Som lege er han OK

Lege: Martin Lynggaard Germann Skrevet

Er tillitsvekkende mens du prater. Tar seg god tid. Gir ros når du har vært
(flink).
Er vanskelig å få tak i via e-post. Det er ikke hans skyld. Mitt forslag er at det opprettes e-postadresser til legene i Øyer.

Helt OK lege

Lege: Martin Lynggaard Germann Skrevet

Hyggelig og grei lege. Tar seg ikke spesielt god tid, og følte han ikke var særlig god til å lytte. Han trodde ikke på det jeg sa om mine plager, og la heller vekt på andre ting jeg nevnte enn hovedgrunnen til at jeg var der.

God lege

Lege: Martin Lynggaard Germann Skrevet

Tar virkelig tak i problemet og prøver å løse det. Lytter og hører etter hva du sier. Selv om han er dansk er han lett å forstå.

Ikke anbefalt

Lege: Kristin Lauglo Skrevet

Er ikke min lege, men har kommet til henne noen ganger og hun har vært lege på helsestasjonen for mine barn.
Er svært dårlig til å lytte på det du har å si, undersøker lite og leser tydeligvis ikke journalen.
Som helsestasjonslege var hun håpløs. Har dårlig kjemi med barna og husker ikke hva hun skal undersøke. Måtte flere ganger sjekke lista over undersøkelse for å vite hva hun skulle gjøre.

Jeg hadde aldri valgt denne legen som fastlege!