Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Håbet Legesenter AS
Trygg, imøtkommende og omsorgsfull
Lege: Laila Hølland Berner SkrevetGått til Laila i ca 10 år. Er så glad jeg har henne som fastlege. Lytter og viser trygghet. Litt sjapp i samtaler, men ellers veldig bra.
Styr unna!
Lege: Ole Henrik Eng SkrevetLege som det er vanskelig å få legeerklæring fra. Han legger seg opp i hva du skal bruke den til og argumentere hvorfor du ikke skal få den.
Hvis man har sterk redusert bevegelighet pga ukjent sykdom får man lite hjelp. han sa "Så lenge du er frisk i hodet, er det ikke så mye han kan hjelpe med".
Var lang venteliste for å få han som fastlege, men gikk ikke lang tid før jeg kom inn. Nå forstår jeg hvorfor.
Styr unna
Kald
Lege: Ole Henrik Eng SkrevetJeg opplever at denne fastlegen setter av altfor lite tid til sine pasienter. Under mitt besøk var jeg inne i under 10 minutter, og da jeg forsøkte å ta opp en problemstilling, ble jeg avbrutt med beskjed om at det ikke var tid, og at jeg måtte bestille en ny time.
Faglig virker han tidvis usikker, da han har anbefalt medikamenter for så å trekke det tilbake kort tid etter. Som pasient opplever jeg at man må være tydelig på egne behov, da veiledningen fremstår lite trygg og lite løsningsorientert.
Han er en stille og reservert lege, noe som i seg selv ikke er et problem. Likevel fremstår han lite imøtekommende og empatisk. Væremåten hans gjør dessverre at det ikke blir noen god pasientopplevelse.
Verdens beste lege
Lege: Anna Dale SkrevetAnna er en lege som virkelig utmerker seg med sin empati, medmenneskelighet og evne til å se hele mennesket – ikke bare symptomene.
Hun møter deg med ekte interesse og forståelse, og jeg har alltid følt meg lyttet til og tatt på alvor. Det er tydelig at hun bryr seg om pasientene sine, og hun har en sjelden evne til å skape trygghet, uansett hva man kommer med.
Det som betyr mest for meg, er at hun ikke bare er faglig dyktig, men også et menneske man føler seg sett og forstått av. Det gjør en stor forskjell i møte med helseutfordringer.
Jeg føler meg heldig som har henne som fastlege.
Hjelpsom
Lege: Borgny Harbo SkrevetHun er den beste legen. Hun hører på hva du har og si og hjelper me d Hun kan ellers så sender Hun deg videre.