Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Saglia Legesenter
Super lege
Lege: Geir Nystøl SkrevetTar seg tid, omsorgsfull og tar pasienten på alvor. .... Nøye på å få undersøkt og henvist videre om nødvendig.
Veldig bra
Lege: Lina Linnestad SkrevetBra og dyktig lege av det jeg har sett. Hun er av de få leger som kan Hippokrates lege-ed.
1. Av og til helbrede
2.Ofte lindre
3. Alltid trøste..
men kontorpersonal og service på Saglia Legestenter er av svært dårlig. Umulig å komme gjennom på telefon. Man må stille personlig opp for å få time...
Tilbakemelding
Lege: Geir Nystøl SkrevetOm Nystøl vet jeg intet, men servicen på kontoret er særdeles slett! Umulig å komme gjennom på telefonen og de fleste av kontorpersonalet meget uvennlige..
Utrolig hyggelig
Lege: Lina Linnestad SkrevetVeldig søt og hyggelig! Til Lina kan du komme når du er syk.
Håpløst
Lege: Lina Linnestad SkrevetDet er håpløst å komme gjennom på telefon til legesenteret... Selv ved personlig oppmøte risikerer du å måtte vente en time for i det hele tatt å komme inn til resepsjonen. Det er laaang ventetid på å få time, og jeg har også opplevd å ikke få akuttime pga manglende kapasitet. Da hjelper det ikke at legen er ok.