Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ørsta Helsesenter
Dyktig lege - engasjert og faglig flink
Lege: Ellen Charlott Lerkerød SkrevetAlltid engasjert og opptatt av pasientens beste. Strekker seg så langt hun kan for å hjelpe pasienten. Bare gode erfaringer over en årrekke.
Gode kunnskaper.
Den absolutt beste legen!
Lege: Jørgen Sortland SkrevetFlaks eg har Jørgen Sortland på alle måter⛄Kan ikkje på noken vis drøymt om en bedre medisinmann for meg!🌹
Fastlege Sæbø
Lege: Hanne Flacké Botnen SkrevetKunne hatt ope fleire dager i veka. Legekontorer og venterom har ikkje vore renovert på årtider, hadde gjort seg litt oppussing.
Jeg ble ikke tatt seriøst i det hele tatt
Lege: Ellen Charlott Lerkerød SkrevetJeg har for det meste dårlige erfaringer med denne legen. Hun tok meg ikke seriøst i det hele tatt og normaliserte alle plagene mine og tolket det som noe helt annet uansett hvor mye jeg prøvde å forklare. Hun brydde seg lite om problemene mine og fortsatte å prate om at alle plagene jeg hadde var helt normale og ingenting å bry seg om, selv om jeg visste at noe var galt. Jeg ble ikke hørt på i det hele tatt. Hun er en grei person og er positiv, men innenfor lege-området hadde jeg bare dårlige erfaringer.
Empatisk og dyktig lege.
Lege: Sander Innselset-Smidtsrød SkrevetHeldigvis har eg funne ein lege som er flink til å følge opp og ikkje minst er lett å prate med.
Eg må gi få stjerner på tilgjengelighet, men det har ikkje noko med legen å gjere.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?