Magnus Kristinn Halldorsson
Måtte hendvende meg flere ganger for å få svar på samme lidelse. Ingenting ble tatt på alvor og ignorert… «normal tilstand, og ufarlig» er noe som ofte går igjen. Sein til timene, 20-25 minutter. Jeg er misfornøyd
Hyggelig lege som ikke gjemmer seg bak tastaturet. Men kan gi inntrykk av at han vet best uansett. Var hos han 1 gang og ble siste gang. Når man har kroniske lidelser og man vet selv hva som har hjulpet og prøvd en rekke alternativer uten hell. Medisinering avbrytes/endres uten brukermedvirkning da forsvinner tilliten. Bkir litt ovenfra og ned holdning. Men sikkert utover det en god lege, men ikke for en kroniker.
Anbefales varmt! Denne lege er flink, hyggelig og hjelpsom. Henviser raskt videre...Han er pasientens venn. Veldig god å prate med også.
Hadde Magnus som fastlege når jeg var student i Trondheim, jeg har nå flyttet hjem til Oslo igjen og bytter derfor lege. De gangene jeg var på legetime hos han virket han som en lyttende og god lege. Jeg anbefaler Magnus
Jeg er veldig fornøyd med Halldorsson som fastlege. Jeg har hatt han som fastlege i over 20 år og opplever han som empatisk, kunnskapsrik og lyttende. Har hatt utfordringer med kronisk sykdom som han har tatt på alvor og gjort sitt ytterste for å utrede og finne riktig medisinering. Kan anbefale Halldorsson.