Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vikhammer Legekontor DA
Uforberedt lege
Lege: Ingvild Risan Hole SkrevetJeg opplevde at legen møtte meg uten å være forberedt, og at hun ikke hadde satt seg inn i pasientens historikk før konsultasjonen. Jeg følte meg ikke lyttet til, og opplevde at mine bekymringer ikke ble tatt på alvor. Kommunikasjonen var preget av en distanse som gjorde det vanskelig å få nødvendig informasjon og veiledning. Jeg opplevde konsultasjonen som lite respektfull og lite profesjonell.
Bare et fantastisk menneske å LEGE
Lege: Hanna Salberg Skjærseth SkrevetElsker hanna så mye! Hun ser meg å spør alltid når vi sees hvordan jeg har det osv osv! Tar alt på alvor å er et utrolig bra og godt med menneske å ikke minst fastlege! Vil bare gråte på tanken av at jeg må bytte for hun er oppriktig den beste legen jeg noen gang har møtt!
Tar min kroniske sykdom på alvor også! Følger meg opp godt! Jeg å familien hadde en annen felles lege før å hun ble ikke likt! Men hanna derimot en drøm! Kan booke time hos henne bare for å prate! Å det er akkurat en sånn lege alle leger burde være! Anbefaler henne på det sterkeste!!!❤️❤️❤️❤️
Å når jeg hadde et problem med de som tok telefoner (opplevde de som frekke å lite forståelsesfulle) så tok hun tak i det
Trygg, lytter, snill
Lege: Ingvild Risan Hole SkrevetJeg byttet til Ingvild, og det var den beste avgjørelsen jeg kunne tatt. Hun er trygg, snill og tar seg tid til å lytte. Jeg føler meg sett og tatt på alvor som pasient.
Flink, lytter, føler meg alltid sett
Lege: Nina Maria Farstad Langlo SkrevetFøler meg alltid sett og hørt av henne. Hun svarer på spørsmål og skulle det være noe som er uklart (jeg har litt spesiell sykdomshistorie) så leser hun seg opp før timen for å best kunne hjelpe meg.
Veldig fornøyd
Helt fantastisk lege på sin plass!
Lege: Hanna Salberg Skjærseth SkrevetJeg er så fornøyd å finne en lege som er veldig proff og samtidig viser menneskelig forståelse, empati, har tid til å høre og forklarer så utrolig godt, at man blir beroliget uansett. Jeg liker at man ikke trenger å trygle om hjelp, samtidig at hun ikke driver med "kvikk fiks" heller. Jeg føler at jeg og familien min er ivaretatt og er i veldig gode hender. Tusen, tusen takk, Hanna.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?