Heimdal Medisinske Senter

Ringvålvegen 5 7080 Heimdal

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Heimdal Medisinske Senter

Dyktig

Lege: Linn Kristin Holøymoen Dahlberg Skrevet

Samvittighetsfull.
Kort venting for legetime. God til å lytte. Ung

Helt super!

Lege: Frode Edvardsen Skrevet

Jeg føler meg trygg når jeg er hos legen, både for meg selv og når jeg tar med mine barn. Han snakker med barna, og ikke via meg.

Bra

Lege: Anne Mette Lieng Skrevet

Er fornøyd med fastlegen min. Er der ca 1 gang i året, og har ingen spesielle problemer!

Flott fastlege!

Lege: Anne Mette Lieng Skrevet

Flott lege som man føler seg trygg hos. Tar seg god tid, og husker informasjon om pasienter (som ikke står i journalen). Dette skaper en personlig relasjon som oppleves trygt og positivt. Dyktig og hyggelig, flink til å oppmuntre samtidig som hun er klar i sin tale.

Veldig flink med barn!

Flott og grundig lege

Lege: Frode Edvardsen Skrevet

Dette er en flott lege som tar pasienter på alvor og virkelig hører etter hva du sier. Han tar de nødvendige undersøkelser, det virker som om han ikke tar noen sjanser - og han har god kunnskap om hva som bør gjøres. Behagelig lege som tar seg god tid, hyggelig å prate med. Flink med barna!