Lade Legesenter AS

Haakon VIIs gate 9 7041 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Lade Legesenter AS

Meget flink lege

Lege: Kjersti Strømmen Skrevet

Veldig flink lege som lytter til deg og gir deg god behandling. Veldig fornøyd og kommer ikke til og skifte fastlege. :) :)

Hyggelig lege, utrivelige sekretær...

Lege: Liv Agnes Gravrok Lorch-Falch Skrevet

Liv Agnes Gravrok er en sympatisk lege som man kan prate med. Hun tar problemene på alvor og virker omtenksom!
Kan dessverre ikke si det samme om telefonsekretæren(e?), som er sur og nærmest får deg til å beklage for at du ringer og ber om time, samme hvor høffelig man prøver å være selv. Bestandig høres det ut som man er til personlig bry for henne.

Da jeg bekymret ringte angående plutselig syk baby tidligere (og kontoret tydeligvis skulle stenge snart) fikk jeg klar beskjed om at "da skulle du ringt før!" (jeg ringte da så snart jeg kunne ang. babyen min). Dette er ikke eneste gang med sånne svar.

kunne vært bedre

Lege: Kjersti Strømmen Skrevet

Skulle vært bedre til å lytte , det kan faktisk hende at pasienten har noe fornuftig å komme med. Kan til tider være for nedlatende.

Inkluderende.

Lege: Liv Agnes Gravrok Lorch-Falch Skrevet

Hyggelig,kunnskapsrik,tilgjengelig.Lett å snakke med,lett å få time kort ventetid på venterommet.Hyggelige legesekretærer.

Uten tvil den beste legen jeg har hatt!

Lege: Anders Spakmo Rosvoldaunet Skrevet

En forståelsesfull lege om det er lett å ha tillit til, som også er flittig og samtidig flink til å lytte og forklare.
Har hatt han som fastlege i mange år nå, og har ihvertfall ingen planer om å bytte.
Helt klart den beste legen jeg har hatt.

Eneste negative som er noe å sett fingeren på er hvor lenge man må vente før timen starter.